En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Tiktok’ta birbirinden ünlü fenomenler yer alıyor. Sık sık gündem olan bu fenomenler arasında Yakışıklı Güvenlik sıra dışı tarzıyla dikkat çekiyor.

Biz de bu yazımızda Yakışıklı Güvenlik kimdir sorusu başta olmak üzere son günlerin en popüler fenomeni hakkında merak edilenleri derledik.

Yakisikli Guvenlik Kimdir 6

Yakışıklı Güvenlik Kimdir?

Aylık bir milyardan fazla aktif kullanıcısı olan Tiktok’la hayatımıza birçok yeni sosyal medya akımı ve fenomeni girdi. Hemen her gün yeni bir fenomenin çıktığı sosyal medya platformunda paylaşımlar yapan Yakışıklı Güvenlik son zamanların en popüler isimlerinden birisi.

Tiktok’ta bir milyondan fazla takipçisi olan ve paylaşımları binlerce beğeni alan sosyal medya fenomeni hakkında sık sık Yakışıklı Güvenlik kimdir sorusu soruluyor. Kelepçelerle dans edip öpücük atarak şarkı söyleyen Yakışıklı Güvenlik’in adı Muhammet Sürmeli’dir.

1994 yılında dünyaya gelen Yakışıklı Güvenlik bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışırken çektiği Tiktok videolarıyla büyük ilgi topladı. Canbequit gibi diğer sosyal medya fenomenleriyle yayın yaparak giderek tanınmaya başladı. 2022 yılında çıkardığı ‘Ah Sana Vah Sana’ adlı şarkısıyla milyonlarca hayrana ulaştı.

Daha sonra on adet şarkı daha yayınladı ve her şarkısı milyonlarca izlenme aldı. Geçtiğimiz yıl son dönemlerin popüler müzik gruplarından Mavi Gri ile birlikte verdiği konserle ilk kez hayranlarının karşısına çıktı. Daha sonra bir dönercide çocuklara ve müşterilere verdiği konserle sosyal medyada gündem oldu.

Yakışıklı Güvenlik, Tiktok paylaşımları ve konserleri dışında hayran buluşmalarıyla ses getiriyor. Binlerce hayranı Yakışıklı Güvenlik’i görmek için adeta izdiham yaratıyor. Yakışıklı Güvenlik geçtiğimiz günlerde bu sefer farklı konuyla gündeme geldi. Artan şöhreti nedeniyle görevini yapmakta zorlanan Yakışıklı Güvenlik, işinden ayrılmaya karar verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yakışıklı Güvenlik artık güvenlik görevlisi olarak çalışmayacağını ve bu nedenle sosyal medya kariyerine Muhammet Sürmeli olarak devam edeceğini duyurdu. Yakışıklı Güvenlik kimdir sorusunu yanıtladıktan sonra Tiktok fenomeni hakkında merak edilen diğer konulara kısaca bakalım.

Muhammet Sürmeli Nereli?

Elinde kelepçeyle dans edip öpücük atarak ünlü olan Yakışıklı Güvenlik’in nereli olduğu sık sık merak ediliyor. Gerçek adı Muhammet Sürmeli olan Tiktok fenomeni, 1994 yılında Erzurum’un Karayazı ilçesinde dünyaya geldi.

Daha sonra İstanbul’a taşınarak güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladı. Yakışıklı Güvenlik şu anda İstanbul’da yaşamaya devam ediyor.

Yakışıklı Güvenlik Kaç Yaşında?

Yakışıklı Güvenlik kimdir sorusunun ardından Tiktok fenomeni hakkında en çok merak edilen konu kaç yaşında olduğudur. 1994 yılında Erzurum’un Karayazı ilçesinde doğan Yakışıklı Güvenlik, 30 yaşındadır.

Yakisikli Guvenlik Kimdir

Yakışıklı Güvenli Evli Mi?

Tiktok’ta kelepçeli ve danslı hareketleriyle gündem olan Yakışıklı Güvenlik’in özel hayatı da yakından takip ediliyor. Tiktok fenomeni özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyor. Bu nedenle özel hayatıyla ilgili fazla bilgi bulunmuyor.

Bazı kaynaklarda evli ve iki çocuk babası olduğu yönünde iddialar bulunsa da Yakışıklı Güvenlik şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Yakışıklı Güvenlik Boyu Ne Kadar?

Tiktok fenomeni Yakışıklı Güvenlik hakkında merak edilen bir diğer konu ise boyunun ne kadar olduğudur.

Gerçek adı Muhammet Sürmeli olan ünlü ismin boyu 170 cm’dir.

Yakisikli Guvenlik Kimdir 4

Yakışıklı Güvenlik Hangi Platformda Paylaşım Yapıyor?

Hayranları, sosyal medyanın en popüler isimlerinden biri olan Yakışıklı Güvenlik’in hangi platformlarda aktif olduğunu öğrenmek istiyor. Yakışıklı Güvenlik başta Tiktok olmak üzere Instagram ve Youtube’ta aktif olarak paylaşım yapıyor.

Instagram ile Youtube’ta yaklaşık 300 bin takipçisi varken asıl hayran kitlesinin olduğu Tiktok’ta bir milyondan fazla takipçiye sahiptir. Yakışıklı Güvenlik kimdir diye merak edilen Tiktok fenomeni, güvenlik görevlisi mesleğinden ayrıldıktan sonra sosyal medya kullanıcı isimlerini değiştirdi.

Yakisikli Guvenlik Kimdir 5

Yakışıklı Güvenlik Nerede Çalışıyor?

Hayranları Yakışıklı Güvenlik’in nerede çalıştığını öğrenmek istiyor. Daha önce bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Tiktok fenomeni işinden ayrıldığını duyurmuştu. Yakışıklı Güvenlik, şu anda sadece sosyal medya fenomenliği yapıyor ve evinden çalışıyor.

Sosyal medyada Yakışıklı Güvenlik adıyla tanınan Muhammet Sürmeli’nin kim olduğunu açıklayarak hakkında merak edilen soruları cevapladık.