Haber: Ahmet Ünsal/Manisa

Yunusemre ilçesi Karaali bölgesindeki Modern Alman teknolojisi ile donatılan Matador’un dev imalat tesisinin açılışını Yunusemre Belediye Başkanı Semih Baban gerçekleştirdi.

BAŞKAN BALABAN’A DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ 

Ayrıca MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç ve çok sayıda seçkin insan topluluğun katıldığı açılışta Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile aynı gün dünyaya gelen Gökmen Aytaç’a doğum günü süprizi gerçekleşti.

MTSO  Başkanı Yılmaz ve Balaban birlikte pasta kesti. Yılmaz, Başkan Balaban’a kendi eliyle pasta yedirdi.

DİLE KOLAY TAM YILMAZ AİLESİ 153 YILDIR HAMUR YOĞURUYOR

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, açılışa katılan herkese Matador ailesi adına teşekkür etti. Yılmaz, 153 yıldır hamuru yorduklarını ve hizmet verdiklerini belirterek, 153. yılı 6. Şubeyi açarak taçlandırdıklarını kaydetti. Yılmaz, “Bu meslek bize atalarımızdan geliyor. Biz üçüncü kuşağız. Büyüklerimiz bugüne kadar bu mayayı çok sağlam tutmuş. Bir insanın dünyaya geldiği ilk günden itibaren iki temel sorunu varmış. Biri gıda ve beslenme, diğeri konut. Bu konut bölgesinde konutları düşünmüşler ama maalesef bu tür sosyal ve üretim alanlarıyla ilgili hiçbir düşünce yapmamışlar. Burası Karaali bölgesi, inşallah hep beraber burayı beyaza çevireceğiz. Matador ailesinin bir özelliği daha var. Bu 150 küsur yılda bu üretim tesislerinde çalışan arkadaşlarımızın birçoğu işveren. Hatta yurtdışında bu işi sürdürenler var. Burası aslında bir okul. Burada çalışan emekçiler kendi sermayelerini biriktirdiği zaman kendi işyerini açıyor. Bu işletmenin bir özelliği var. Matador marka. Çalışan emekçilerin sorunu neredeyse olmayan bir işletmedir.  Diğer kurumlara da örnek olmasını istiyorum. Aynı zamanda Semih Balaban başkanımızın doğum günü doğum gününü de kutluyoruz” diye konuştu. 

“MATADOR EKİBİ MANİSA’DA UNLU MAMÜLLERE FARKLI LEZZET VE KALİTE GETİRDİ”

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban; “Mehmet başkanımıza güzel düşünceleri için teşekkür ediyorum. Yılmaz ailesi Matador adıyla çok önemli bir marka oluşturdu. Mehmet başkanım toplumcu bir insan. Buradaki eksikliği görerek bu işletmeyi açması çok önemlidir. Matador ailesine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

TÜM ÜRÜNLER 20 KİŞİK EKİBİN ELİNDE ÇIKIYOR

Barış Yılmaz, “Burada kuru pasta, yaş pasta, sütlü tatlılar ve dondurma imalatı olacak. Manisamız için hayırlı olsun. Bu atölyede 20 kişi çalışıyor” dedi.