Fenerbahçe yeni teknik direktörleri Mourinho ile birlikte bu sezonun en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olmayı hedefliyor. Özellik dünyaca ünlü teknik adam ile bu sezon Fenerbahçe’nin hem Avrupa’da hem de ligde neler yapacağı merak konusu… Hal böyleyken de taraftarlar yönetimden yıldız transfler bekliyor.

Fenerbahçe bu sezonun en bomba transferi olan Youssef En-Nesyri’yi yaklaşık 19.5 milyon Euro bedelle kadrosuna kattı. Sevilla’dan Fenerbahçe’ye katılan oyuncunun transferinin ardından birçok taraftar Youssef En-Nesyri nereli, kimdir gibi soruları araştırmakta. Peki yıldız futbolcu Youssef En-Nesyri nereli? Detaylar haberimizde…

Youssef En Nesyri Nereli 2

Youssef En-Nesyri Nereli?

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları ile temmuzda açtığı sezonda en önemli transferini geçtiğimiz günlerde gerçekleştridi. Youssef En-Nesyri Fenerbahçe’nin hocası Mourinho’nun özellikle istediği bir isimdi. Hızı ve bitirişi ile dikkat çeken oyuncunun nereli olduğu ise merak konusu.

Youssef En-Nesyri nereli sorusunun cevabı ise şu şekildedir:

  • Youssef En-Nesyri 1 Haziran 1997 yılında Fas’ta dünyaya geldi. Youssef En-Nesyri internetteki kaynaklara göre Fas’ın Fes isimli şehrinde doğmuştur.

Youssef En-Nesyri Kimdir?

Youssef En-Nesyri nereli sorusunun ardından ünlü futbolcunun kişisel hayatından da kısaca bahsedelim.

Youssef En-Nesyri 1 Haziran 1997 yılında dünyaya gelmiş Faslı bir futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2016 yılında Málaga B takımında başlayan En-Nesyri, daha sonra sırasıyla Málaga, Leganés ve şu anda forma giydiği Sevilla takımlarında oynamıştır. Forvet pozisyonunda görev yapan oyuncu hem kulübü hem de Fas milli takımı için önemli goller atmıştır.

En-Nesyri, milli takım kariyerine 2016 yılında 18 yaşında başlamış ve Fas'ın 20 yaş altı genç takımında forma giymiştir. Daha sonra A millî takıma yükselen oyuncu, 2018 ve 2022 FIFA Dünya Kupası kadrolarında yer almıştır. Ayrıca 2017, 2019, 2021 ve 2023 yıllarında Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesini temsil etmiştir. 2023-2024 sezonunda oldukça başarılı bir performans sergileyen En-Nesyri, 41 maçta 20 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlamıştır.

Son olarak da 24 Temmuz 2024’te Youssef En-Nesyri Fenerbahçe’ye 19.5 milyon euro karşılığında transfer olmuştur.

Youssef En Nesyri Nereli

Youssef En-Nesyri Kaç Yaşında?

Youssef En-Nesyri nereli sorusunun ardından kendisinin yaşı da merak konusu. Yıldız futbolcu 1 Haziran 1997 yılında doğmuştur. Bu durum da kendisi 2024 yılı içerisinde 27 yaşındadır.

Youssef En-Nesyri Sevgilisi Var Mı?

Youssef En-Nesyri nereli gibi soruların yanı sıra özel hayatı da sıklıkla merak ediliyor. Fas’lı futbolcunun özel hayatını gizli yaşamayı sevdiği bilinmektedir. Haliyle kendisinin sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.

Youssef En-Nesyri Maaşı

Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Youssef En-Nesyri’nin ne kadar maaş alacağı da insanlar tarafından sıklıkla merak edilmekte. Kaynaklara göre Youssef En-Nesyri her yıl 4 milyon euro olmak üzere Fenerbahçe’den toplamda 16 milyon euro para kazanacak. Tabii sözleşmesinde bonuslar da bulunan futbolcunun toplam kazancı bu rakamın da oldukça yukarısına çıkabilecektir. Sözleşme detayları tam belli olmadığı için bu bonuslarla beraber Youssef En-Nesyri’nın tam olarak ne kadar kazanacağı bellii değildir.

Youssef En Nesyri Nereli 4

Youssef En-Nesyri Piyasa Değeri

Youssef En-Nesyri nereli sorusunu ve futbolcu hakkında merak edilen birçok soruyu açıkladık. Son olarak da Fas’lı forvetin piyasa değerinden bahsedelim.

Transfermarkt gibi futbolcuların piyasa değerlerini takip eden platformlar, En-Nesyri'nin kariyeri boyunca piyasa değerinin önemli ölçüde arttığını göstermektedir. Oyuncunun en yüksek piyasa değeri, Sevilla'da gösterdiği başarılı performansın ardından 2021 yılında ulaştığı 40 milyon Euro civarındadır.

Güncel veriler incelendiğinde ise Youssef En-Nesyri 20 milyon Euro ile Fenerbahçe’nin ve Süperlig’in en pahalı 2. Futbolcusu konumda olacaktır.