Kemerburgaz'da araç arızası nedeniyle yol kenarında duran bir çocuk babası Oğuz Murat Aci, 17 yaşındaki T.C'nin hakimiyetindeki spor arabanın altında kalarak can verdi. Ambulansın da olay anında aranmış olsaydı Aci'nin kurtulacağı da öğrenildi. Buna rağmen T.C'nin annesi Aci'nin ve diğer yaralılarının cep telefonlarını gasbetti. Anne Eylem Tok oğlunu ABD'ye kaçırdı. Kaçışı organize ettiği iddia edilen ünlü Plastik Cerrah olan baba Bülent Cihantimur da ifade verecek.

Eylem Tok ve oğlu T.C. geçtiğimiz gün New York'ta güle oynaya taksiye binerken görüntülenti. Yüzlerindeki neşe Türkiye kamuoyunu rahatsız etti. O çirkin fotoğraf hakkında Aci'nin annesi Pervin Aci ve babası Özer Aci, Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar ve Emin Mert Kırarslan'a konuştu.

"O SIRITIŞLARI GÖRÜNCE İÇİM CIZ ETTİ"

Emekli bir hemşire olan Pervin Aci şunları ifade etti:

“Gülüyorlar ya, akıllarından şüphelendim ben” diyerek başlıyor anlatmaya: “Aklı olan böyle güler mi? O sırıtışları görünce içim cız etti. Kalbimden bir daha bıçaklanmış gibi oldum, bir daha yaralandım. Yazıklar olsun onlara. Biliyoruz 2 gün yatacak 3’üncü gün çıkacak o çocuk. Ama bir gün yatmasını istiyorum. O kadının bir gece de olsa çocuğundan ayrı kalmasını istiyorum. Oğlu hapse girince, o ilk gece göreceğim anneyi. Ben 14 gündür oğlumu göremiyorum. Böyle bir vicdan olur mu? Gülmesini değil benim gibi ağlamasını istiyorum. Getirsin o çocuğu bana versin hiç olmazsa devlete yararlı bir evlat yetiştireyim. O anne oğluna düşman. Dışarı atmışlar çocuğu, vermişler iki tane arabayı. Kimin var 16-17 yaşında. Ama Türkiye’yi beğenmiyorlar, Türkiye’nin adaletine güvenmiyorlar. Saçımı süpürge ettim çocuklarımı okutayım diye. Biz çok güzel çocuklar yetiştirdik.”

BABA ÖZER ACİ: 'KIZINI VE TORUNUNU ADALETE TESLİM ETTİĞİ GÜN GELSİN' DEDİK

Özer Aci fotoğrafları gördükten sonra yaşadıklarını şöyle anlattı:

Çok üzüldüm. Benim oğlum mezarda, biz ayakta durmakta zorlanıyoruz ama onların neşeleri yerinde. Gülücükler savuruyorlar. İnsanlık adına  üzüldüm. Ama şunu bilsinler bu resmi çeken vatandaş benim tarafımda. Her şeyden önce burnunun dibine kadar yaklaştığımı bilsin. Birkaç gün önce oğlum Oğuz’un kuzeni Silivri’de elim bir trafik kazasında vefat etti. Kamyon sürücüsü serbest bırakıldı. Eminim şu 14 günlük sürede kendi çocuğu da serbest bırakılırdı. Ben ona da razıyım. Eylem Tok’un annesi dolaylı olarak bugün taziyeye geleceğini söyledi. Biz de ‘Kızını ve torununu adalete teslim ettiği gün gelsin’ dedik. O anne eğer üzgün olsaydı benim yanımda olurdu, çocuğunu adalete teslim ederdi. Ben adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Son gülen biz olacağız.”