Survivor 2017’nin şampiyonu Ogeday Girişken bu yıl yarışmaya tekrar katıldı ve Survivor 2024’ün de şampiyonu oldu. Bu başarısının ardından sosyal medyada uzun süre gündemde kaldı. Birçok kişi de hayatını araştırmaya başladı.

Başarılı sporcunun hayatını araştıranlar en çok Ogeday Girişken’in sevgilisi Zeynep Yumrutaş kimdir diye merak ediyor. Zeynep Yumrutaş hakkında merak edilenlerin cevabı yazımızda.

Zeynep Yumurtas Kimdir3

Survivor Ogeday Girişken'in Sevgilisi Zeynep Yumrutaş Kimdir?

Uzun yıllar Fenerbahçe’nin kürek takımında yer alan Ogeday Girişken, Survivor tarihinin en başarılı isimleri arasında yer alıyor. Survivor’a ilk olarak 2017 yılında katılan ve şampiyon olan Ogeday Girişken bu yıl yarışmaya geri döndü.

Kıran kırana geçen oyunların ardından bir kez daha mutlu sona ulaştı ve Survivor 2024 şampiyonu oldu. Bunun üzerine birçok kişi Ogeday Girişken’i konuşmaya ve hayatını araştırmaya başladı. Başarılı sporcunun hayatını araştıranlar en çok Ogeday Girişken’in sevgilisi Zeynep Yumrutaş kimdir diye merak ediyor.

Ogeday Girişken’in sevgilisi Zeynep Yumrutaş, ilkokulu tamamladıktan sonra Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde eğitim aldı. Liseden mezun olduktan sonra Sabancı Üniversitesi’nde Malzeme Bilimi ve Nano Mühendislik alanında lisans eğitimi aldı. 2018 ile 2021 yılları arasında Sabancı Üniversitesi’nin Pazarlama ve Kurumsal İletişim Departmanında çalıştı.

2019 yılında Akbank’ta İnsan Kaynakları Bölümünde staj yaptı. Daha sonra 2020 yılında Dromeas Yachts şirketinde stajyer olarak çalıştı. 2021 yılında Farplas şirketinde Aday Mühendis olarak çalışmaya başladı. Yaklaşık 10 ay kadar bu görevde yer aldıktan sonra Kaynak Yaratma ve Proje Mühendisi pozisyonuna terfi etti.

2022 yılının temmuz ayında Fark Labs şirketinde Kaynak Yaratma ve Proje Mühendisi olarak çalışmaya başladı. Şu anda hala aynı şirkette çalışmaya devam ediyor.

Zeynep Yumurtas Kimdir 2

Zeynep Yumrutaş Nereli?

Zeynep Yumrutaş kimdir diye soranlar Ogeday Girişken’in sevgilisi Zeynep Yumrutaş’ın nereli olduğunu merak ediyor.

Zeynep Yumrutaş hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih ettiği için hakkında detaylı bilgi bulunmuyor. Bu nedenle nereli olduğu bilinmiyor. Sadece liseyi ve üniversiteyi İstanbul’da okuduğunu biliyoruz.

Zeynep Yumrutaş Kaç Yaşında?

Zeynep Yumrutaş kimdir sorusuna cevap bulanlar kaç yaşında olduğunu da öğrenmek istiyor.

Zeynep Yumrutaş hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih ettiği hakkında detaylı bilgi bulunmuyor. Aynı zamanda sosyal medya hesapları da gizli durumda.

Bu yüzden kaç yaşında olduğuna dair kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak bazı kaynaklarda 25-26 yaşlarında olduğu iddia ediliyor.

Zeynep Yumurtas Kimdir

Ogeday Girişken Kaç Yaşında?

Zeynep Yumrutaş kimdir diye soranlar sevgilis Ogeday Girişken’i de merak ediyor. Başarılı sporcu hakkında en çok merak edilenlerden birisi de kaç yaşında olduğu.

1992 yılında Adana’da dünyaya gelen Ogeday Girişken şu anda 32 yaşındadır.

Ogeday Girişken Boyu Ne Kadar?

Survivor yarışmasını iki kez kazanarak adından sıkça söz ettiren Ogeday Girişken’in boyu merak konusu olmaya devam ediyor.

Uzun yıllar Fenerbahçe’nin kürek takımında yer alan Ogeday Girişken, 185 cm boyundadır.

Ogeday Girişken Nereli?

Zeynep Yumrutaş’ın sevgilisi Ogeday Girişken hakkında ne çok merak edilenlerden biri de nereli olduğu.

Survivor 2017 ve 2014’ün şampiyonu Ogeday Girişken, 1992 yılında Adana’nın Seyhan ilçesinde dünyaya geldi.

Ogeday Girişken Eski Sevgilisi Kimdir?

Şimdilerde Zeynep Yumrutaş ile aşk yaşayan Ogeday Girişken’in eski sevgilisi merak ediliyor. Odeday Girişken, 2017 yılında Survivor’a ilk kez katıldığında İlayda Yalçın ile sevgiliydi. Adada sık sık sevgilisini özlediğini söylüyordu. Instagram hesabında da İlayda Yalçın ile birlikte fotoğrafları vardı.

Ancak çift daha sonra anlaşarak ayrıldı. Ardından Ogeday Girişken’in adı başka bir Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ile anıldı. Ancak iki isimden de bu iddialarla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Zeynep Yumurtas Kimdir 5

Survivor Ogeday Evli Mi?

Survivor yarışmasındaki başarılarıyla büyük ün kazanan Ogeday Girişken hakkında sık sık evli olup olmadığı soruluyor.

Başarılı sporcu bir süredir Zeynep Yumrutaş ile aşk yaşıyor. Ancak çift şu anda evli değildir. Ayrıca şu ana kadar evlilik planlarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadılar.

Bu yazımızda Zeynep Yumrutaş hakkında merak edilenleri cevapladık.