Haber: Ahmet Ünsal

MASKİ Genel Kurulu'nda alınan kararla, CHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in en önemli vaatlerinden biri olan "İlk 2 ton 1 TL" uygulamasına geçildi.

Olağanüstü toplanan MASKİ Genel Kurulu toplantısıyla birlikte ilk 2 ton su 1 TL oldu, sonraki kademelerde yüzde 30 indirim yapıldı ve vatandaşlardan tepki gören kartlı sayaç zorunluluğu kaldırıldı.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, "Seçim kampanyalarımızda verdiğimiz tüm sözleri tutacağız. Manisalıların su ızdırabına nokta koyduk, halkımıza hayırlı olsun" dedi.

"BİZE 'YAPAMAZSINIZ' DİYENLER OTURUP MASKİ GENEL KURULU'NU İZLESİNLER"

CHP'li Başkan Özalper, "Manisa'da Belediye Başkan adaylarımız derslerine çok iyi çalıştılar. Sırf göz boyamak için olmayacak vaatler vererek algı yaratmak yerine, tüm projelerini titizlikle hazırlayarak halkın takdirine sundular. Manisalılar, su konusunda yıllardır büyük bir dayatma yaşıyor, bu konuda adeta ızdırap çekiyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek bu konunun üzerine titizlikle çalışma yürüttü, finansal sürece hakim oldu. Seçim döneminde bizlere, 'İlk 2 ton suyu 1 TL yapamazsınız' diyenler oturup MASKİ Genel Kurulu toplantısının canlı yayınını izlesinler. Bütçeyi halkın yararına kullanınca ilk 2 ton su 1 TL de olur, ilerideki kademelerde yüzde 30 indirim de yapılır. Bir diğer tepki çeken uygulama da kartlı sayaçlardı. Vatandaşlarımıza adeta dikte edilen bu uygulamaya da son verdik" dedi.

"İLK 20 GÜNDE EN ÖNEMLİ VAATLERİMİZDEN BİRİNİ HAYATA GEÇİRDİK"

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, "Manisalıların yıllardır çektiği su çilesine, ızdırabına noktayı koyduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek, görev süresindeki ilk 20 günde en önemli vaatlerinden birini hayata geçirdi. CHP halkı için çalışacak, CHP belediyeleri Manisalıların hakkını kuruşu kuruşuna koruyacak. Artık dayatma dönemi yok, halka karşı çalışma dönemi bitti. Manisa, CHP'nin halkçı belediyecilik anlayışıyla nefes alacak. Daha yeni başlıyoruz..."