12:54 DÜNYA

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, ülke lideri Ayetullah Ali Hamaney'in nükleer silah üretimini yasaklayan fetvası doğrultusunda ülkesinin nükleer ve savunma doktrininde nükleer silah üretimine yer olmadığını söyledi.

12:30 DÜNYA

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, İsrail'in, 13 Nisan'da arabulucu Mısır ve Katar'a ilettiği esir değişimi ve ateşkes anlaşmasına dair tutumuna ilişkin resmi yanıtını aldığını duyurdu.

12:09 SAĞLIK

Yapılan operasyonda 14 doktor, 17 hemşire ve 8 hasta bakıcı olmak üzere 41 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların yenidoğan ünitelerine usulsüz bir şekilde bebek sevk ettiği belirtildi.

11:54 Genel

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde kaybolan çoban Şeyhmus Arslan'ın cesedi gölette bulundu.

11:54 DÜNYA

Sosyal medya platformu TikTok’ta yüzbinlerce takipçisi olan ünlü Iraklı fenomen Om Fahad, dün Bağdat’ta kimliği belirsiz kişilerce vurularak öldürüldü.

11:46 EKONOMİ

Yiyecek ve içecek satılan kafe, lokanta, kıraathane, bar gibi işletmelerde uygulanan katma değer vergisi (KDV) oranlarında yüzde 2 artış yapıldı.

11:22 SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta düzenlenecek seçimli genel kurulda aday olacağını duyurdu.

11:03 DÜNYA

Çin'deki emlak balonu ve pay piyasasındaki sert düşüşten sonra ekonomik belirsizliğe yönelik endişelerinin artmasıyla Çinli yatırımcıların altına hücumu değerli metalin ons fiyatını yukarı yönlü desteklemeye devam ediyor.

10:43 EKONOMİ

SGK Uzmanı İsa Karakaş, "Hükümetin elinde bir çıkmaz var" dedi. Karakaş, emekli zamlarına dikkat çekti.

10:38 SPOR

Real Madrid'in Real Sociedad'ı 1-0 mağlup ettiği maçta 3 puanı getiren golü kaydeden Arda Güler, müsabaka sonunda Real Madrid TV'ye konuştu.