DEM Partili Sırrı Sakık'ın İzmir'de gündem olan çıkışının ardından CHP PM Üyesi Ali Haydar Fırat'tan büyük bir iddia geldi. TELE1'de Bilge Yurtdagülen'in sunduğu Gerçek Haber Gerçek Ekonomi'ye konuk olan Fırat, 31 Mart'ın ardından çözüm sürecinin raftan indirileceğini söyledi.

Fırat ” Kandille ilişkiler kuruyorsunuz, yazın bunu bir tarafa seçim sonrası AKP MHP’yi tasfiye edecek yeni bir süreci başlayacak. Çünkü yeni bir Anayasa istiyorlar ve Hizbullah’ın devamı olan Hüda-Par’ın istediği gibi bir süreç başlayacak” dedi.

SAKIK CHP'YE REST ÇEKMİŞTİ

DEM Parti  İzmir adaylarI tanıtım toplantısında CHP lideri Özgür Özel’in,  sözlerini hatırlatan Sakık, “Doğru söylüyorsun, size kaybettireceğiz, AKP-MHP faşizmine de kaybettireceğiz. Siz kimsiniz? Siz efendi, biz köle miyiz? Biz 2019 seçimlerinde bütün Türkiye’de, Kürt coğrafyasında bize karşı aday çıkarmanıza rağmen destek sunduk. Size belediyelerde bir cennet yarattık. Siz döndünüz, muhaliflere, Kürtler’e cehennem hayatı yaşattınız” demişti.

Deniz Zeyrek: DEM Parti, iktidarla pazarlık yapıp İstanbul'a en güçlü adayını koydu Deniz Zeyrek: DEM Parti, iktidarla pazarlık yapıp İstanbul'a en güçlü adayını koydu