İYİ Parti Manisa'da, il genelinde başlayan istifalar seçime günler kala dalgaya dönüştü. İYİ Parti'den istifa eden il, ilçe yöneticilerinin yanı sıra belediye meclis üyesi adayları da, seçimde CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'ı destekleyeceklerini kamuoyuna duyurmaya devam ediyor.

“NE AKAN NE KOKAN YUNUSEMRE'DE BALABAN”

Bu akşam da, İYİ Parti'de İl Başkan Yardımcılığı, İl Hukuk Politikaları Başkanlığı yapan ve Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Av. Burak Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Paylaşımında, CHP yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'ı destekleyeceğini belirten Şahin, “Ne Akan, ne kokan, Yunusemre’de Balaban” ifadesinin altını önemle çizdi.

“SON HAFTALARDA KENDİ EKİBİNİ BİLE YARI YOLDA BIRAKAN....”

Av. Burak Şahin, İYİ Parti'den istifa etmesini şu cümlelerle dile getirdi “Bugün itibariyle daha öncesinde İl Başkan Yardımcılığı İl Hukuk Politikaları Başkanlığı yaptığım İYİ Partiden ve hali hazırdaki Yunusemre Meclis Üyeliği Adaylığımdan istifa ediyorum.

Vatanıma milletime hizmet için çıktığım bu yolda , son haftalarda kendi ekibini bile yarı yolda bırakan, yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değiştiren, 3.yol olmaktan uzaklaşmış liyakat anlayışıyla bağdaşmayacak tutumlar sergilendiğine şahit olduğum olaylar neticesinde partiden ayrılmam gerektiği kanaatine vardım.

“SEMİH BALABAN SİYASETİ İLKELİ, DÜRÜST ŞEKİLDE YAPMIŞTIR”

Bilindiği üzere yerel seçimlerde partinin isminden politikasından ziyade adayın karakteri insanlığı ve en önemlisi dürüst olmasına bakılmalıdır. Saydığım tüm bu özellikler Manisa'mızdaki herkesin tanıdığı sevgili Semih hocamızda mevcuttur. Semih Balaban’ı yıllardır ailecek bilir tanırız kendisi her zaman siyaseti ilkeli, dik duruşlu ve dürüst bir şekilde yapmıştır. Umarım herkes bu yerel seçim sürecinde adayların sadece söylediklerine değil kişiliklerine de dikkat ederek oy verirler.

Beyanatımı bu günlerin popüler deyişiyle bitirmek isterim. “Ne akan, ne kokan, Yunusemre’de BALABAN”