Haber: Ahmet Ünsal / Manisa

Uzun yıllar görev yaptığı Manisa lisesindeki görevinden emekliğe ayrılan sonrasında boş zamanlarını pazarcılıkla geçiren Manisa Yunusemre ilçesi Merkezefendi mahallesi sakinlerinden emekli Yaşar Taşkıran,CHP tüm ülke genelinde ezici üstünlükle kazandığı yerel seçimlerinin ardından 17 gün geçmesine karşın tuttuğu davul-zurna ekibiyle sürekli çıktığı kahveye göbek atarak geldi.

Manisa’da MHP li emekli vatandaş tuttuğu davul zurna eşliğinde CHP’nin seçim zaferini kutladı

Kendisinin 40 yıllık MHP li olarak adlandıran Yaşar Taşkıran, MHP’nin AKP ile birleşmesine tepki göstererek partisinden zorunlu kopuş yaşadığını ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hayranı olduğunu sözlerine ekleyen Yaşar Taşkıran, Yavaş’ın “Bayramdan sonra herkes yerel seçim zaferinin coşkusunu yaşasın” söylemlerine uyduğunu da belirtti.

Yaşar Taşkıran, Davul-Zurna eşliğinde yerel seçim zaferini çıktığı kahvedeki arkadaşlarla birlikte yaşarken coşkusunu masanın üzerine çıkarak attığı göbeklerle pekiştirdi.

Taşkıran’ın bu coşkusuna Çukur kahvesindeki müşterilerde ellerindeki CHP bayrakları ile katkı sağladı.

Kahve deki 20 dakika süren davullu –zurnalı kutlamanın ardından arkadaşları ile birlikte oturduğu mahallenin sokaklarını iki saat boyunca göbek atarak arşınlayan Yaşar Taşkıran;

“Seçimlerin sonucuna bakıldığında gerçekten bir seçim afatı yaşadı Türkiye. Hükümet emekliler kaderi ile alay edercesine oynamayacaktı.Seçim sonrasında en yakın komşumuzun cenazesi olduğu için kutlamayı ertelemiştim.Bu kutlamayı ve coşkuyu yaşamakta bugüne nasip oldu.Manisa’da seçimi kazanan tüm belediye başkanlarına hayırlı olsun.CHP seçimi kazanamaz diyenlere de bu sonuçlar kapak olsun” sözlerinde bulundu.