Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök tarafından Yükseköğretim Kurumlar Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere yönelik düzenlenen farkındalık ve motivasyon konferansında, öğrencilerin başarı seviyesini yükseltmelerine yarayacak konularda bilgi verildi.

Konferans öncesi öğrencilere hitap eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, insanın yaptığı işte çok iyi olmasının önemine değinirken, Büyükşehir olarak gençlerin eğitimine destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

KOZAN VE CEYHAN’DA BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZİ AÇILACAK

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve deneyimli eğitmenler eşliğinde öğrencileri sınavlara hazırlayan kurs merkezlerinin sayısı artırılıyor. Her ders için ayrı ayrı yaprak testler, kaynak kitaplar, kütüphane ve internet desteğinin de verildiği kurs merkezleri, Kozan ve Ceyhan’da da gelecek eğitim-öğretim yılında hazır hale getirilerek faaliyete geçecek. Her gün yaklaşık 400 öğrencinin faydalandığı İnce Memed Halk Kütüphanesi’nin yanına Güneşli-Yamaçlı, Hadırlı, Karataş, Dumlupınar Halk Kütüphaneleri eklenerek öğrencilerin bilgiye daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasına olanak sağlanacak.