SİYASET

Ahmet Davutoğlu eski partisine mi dönüyor?

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Bu görüşme, Ahmet Davutoğlu'nun yeniden eski partisine dönüp dönmeyeceği tartışmalarına neden oldu.

Abone Ol

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

PolitikYol’dan Altan Sancar’ın haberine göre Temurci, bayram öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile uzun bir görüşme yaptı. Görüşme talebinin Erdoğan’dan geldiği öğrenilirken, ikilinin “Öze dönüş mümkün olabilir mi ve bunun için hangi adımlar atılabilir?” konularını konuştuğu öğrenildi.

AKP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, bayram öncesi yapılan görüşmenin samimi bir ortamda geçtiği belirtildi.

Görüşmede, “AKP’deki kan değişimi ihtiyacı” konusu gündeme geldi. Bu kapsamda “Öze dönüş mümkün olabilir mi ve bunun için hangi adımlar atılabilir?” konularının konuşulduğu ifade edildi.

TEMURCİ GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI

AKP kaynakları görüşmenin partiye davet olarak yorumlandığını söyledi. Temurci görüşmeyi doğruladı, ancak görüşmenin içeriğine dair ayrıntı paylaşmadı.

Bu görüşme Pelikancıların başbakan koltuğundan indirdikten sonra AKP’den istifa ederek Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun yeniden eski partisine dönüp dönmeyeceği sorularına neden oldu.