Gazeteci ve televizyon programı sunucusu olarak bilinen Ahmet Hakan basın sektöründeki en popüler isimlerden birisi.  Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Ahmet Hakan’ın özel hayatı da merak ediliyor. Bu nedenle Ahmet Hakan’ın çocuğu var mı sorusuna yanıt aranıyor.

Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını bu yazımızda sizler için araştırdık.

Ahmet Hakan Cocugu Var Mi

Ahmet Hakan'ın Çocuğu Var Mı?

Gazeteci ve sunucu Ahmet Hakan özellikle sosyal medyada oldukça aktif bir isim. Sık sık sosyal medya hesaplarından gündemle ilgili açıklamalar yapıyor. Ayrıca uzun yıllardır CNN Türk kanalında sunduğu Tarafsız Bölge programında konuklarıyla güncel olaylar hakkında yorumlarda bulunuyor.

Son zamanlarda ise ünlü gazeteci ve sunucunun özel hayatı merak edilir hale geldi. Birçok kişi Ahmet Hakan’ın çocuğu var mı sorusuna yanıt arıyor. 1993 yılından bu yana basın sektöründe çalışan Ahmet Hakan’ın bilindiği kadarıyla çocuğu yoktur.

Ahmet Hakan Cocugu Var Mi 2

Ahmet Hakan Evli Mi?

Ahmet Hakan’ın çocuğu var mı sorusuna yanıt bulanlar ünlü gazeteci ve sunucunun evli olup olmadığını da merak ediyor. Köşe yazıları ve sunduğu televizyon programlarıyla gündemden düşmeyen Ahmet Hakan şu ana kadar herhangi bir evlilik yapmadı.

Ancak oldukça hızlı bir aşk hayatı olan Ahmet Hakan daha önce birçok ünlü isimle birliktelik yaşadı. Hatta sevgililerine "Ben bir poligamım yani çok eşliyim haberiniz olsun" dediği iddia ediliyor. Ünlü gazeteci ve sunucu şu ana kadar Başak Sayan, Devin Özgür Çınar, Pelin Batu, Nehir Erdoğan ve Zuhal Olcay gibi isimlerle sevgili oldu.

Adı her gün başka bir kadınla anılan Ahmet Hakan’ın evlenmeye en çok yaklaştığı sevgilisi ise Kadın Doğum Uzmanı Banu Çiftçi idi. Deneyimli sunucu ve sevgilisi 2015 yılında Bodrum’a birlikte tatil yapmaya gittiler. Tatilleri sırasında Ahmet Hakan, sevgilisine oldukça romantik ve baş döndürücü bir evlenme teklifi yaptı.

Banu Çiftçi de bu teklife evet diyerek evlenmeyi kabul etti. Ancak Ahmet Hakan bu olaydan kısa bir süre sonra başka bir kadınla romantik bir akşam yemeği yerken yakalandı.  Bu olayın üzerine bir de hem Banu Çiftçi hem de Perihan Ünlücan ile aynı anda sevgili olduğu ortaya çıktı. Çiftin evlilik hayallerinin bu olaylardan sonra suya düştüğü iddia edildi.

Ünlü gazeteci daha sonra kendisinden 24 yaş küçük olan Nebahat Kübra Akalın adlı bir kadınla arabasında öpüşürken objektiflere yakalandı.

Ahmet Hakan Cocugu Var Mi 3

Ahmet Hakan Eşi Kim?

Hızlı aşk hayatı ve çapkınlığı ile yıllardır gündemden düşmeyen Ahmet Hakan hakkında merak edilen bir diğer konu ise kiminle evli olduğudur.

Şu ana kadar adı onlarca farklı kadınla anılan ve hatta bazılarına evlilik teklifi bile yapan ünlü gazeteci ve sunucu şu ana kadar dünya evine hiç girmedi.

Sık sık tek eşliliğe karşı olduğunu belirten Ahmet Hakan’ın yakın zamanda herhangi bir evlilik planının olması beklemiyor.

Ahmet Hakan Cocugu Var Mi 6

Ahmet Hakan Kimdir?

Ahmet Hakan’ın özel hayatıyla ilgili merak edilen konuları cevapladıktan sonra henüz tanımayanlar için ünlü gazeteci ve sunucunun kim olduğuna kısaca bakalım. Tam adı Ahmet Hakan Coşkun’dur. 11 Ağustos 1967 tarihinde Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dünyaya geldi.

Babası devlet memuru olduğu için sık sık farklı şehirlere taşındılar. Küçüklüğü Ağrı, Amasya, Balıkesir ve Çanakkale şehirlerinde geçti. İlkokulun ardından eğitimine imam hatip lisesinde devam etti. Liseden mezun olduktan sonra bir süre Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okudu.

Daha sonra İstanbul’a taşındı ve Hürbakış adında bir gazetede çalışmaya başladı. 1993 yılında TGRT Ana Haber programını sunmaya başladı.  Ahmet Hakan’ın çocuğu var mı diye merak edilen ünlü gazeteci bir yıl sonra Kanal 7 kurulurken ekibe dahil oldu.

1994 ile 2005 yılları arasında Kanal 7’nin haber müdürlüğünü ve Ana Haber programının sunuculuğunu yaptı. 1998 ile 2003 yılları arasında Kanal 7’de kendi hazırladığı İskele Sancak adlı tartışma programında sunuculuk yaptı.

2004 yılında Kanal 7’deki görevlerinden istifa ederek Yeni Şafak’ta köşe yazarlığı yapmaya başladı. Daha sonra CNN Türk kanalında Tarafsız Bölge programının sunuculuğunu üstlendi. 16 Ocak 2017 tarihinde Kanal D Haber programının sunuculuğuna ve kanalın haber dairesi başkanlığına getirildi.

Kariyeri boyunca Altın Kelebek Ödülleri de dahil olmak üzere basın alanında birçok ödül aldı. Ahmet Hakan, şu anda CNN Türk kanalında Tarafsız Bölge programını sunmaya devam edip Sabah gazetesinde köşe yazıları yazıyor.

Ahmet Hakan'ın çocuğu var mı, evli mi ve eşi kim sorularını sizler için cevapladık.