SİYASET

AKP’li isim, Bodrum’da akşam yemeğine 168 bin lira ödedi

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ve AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Serkan Korkutata, Bodrum Mandarin Oriental Otel’deki bir restoranda akşam yemeği için 168 bin lira ödedi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ve AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Serkan Korkutata’nın Bodrum Mandarin Oriental Otel’deki Ferdi Baba Restoran’da akşam yemeği yedi. Bu yemek için 168 bin lira ödediği iddia edildi.

Sözcü’nün haberine göre Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in tasarruf çağrılarına rağmen lüks harcamalar devam ediyor.

Bunun son örneği Bodrum’daki Mandarin Oriental Otel’in içerisinde bulunan, deniz mahsulleriyle ünlü Ferdi Baba Restoran’da yaşandı. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ve AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Serkan Korkutata, bu lüks restoranda akşam yemeği için buluştu. Gecenin bitiminde restoran iki kişilik yemek için 168 bin lira hesap çıkardı.

Manzaraya tanıklık edenler, “Yesinler, gözümüz yok. Ama bir ülkede 10 bin lira emekli aylığı ile geçinmeye çalışan yaşlılar, 17 bin liralık asgari ücretle hayatta kalmaya çalışan milyonlar varsa, yönetim kademesinde bulunanlar bunu gözümüze sokmamalı” dedi.