Hastalığını sevenleri ile paylaşan Ankaralı Turgut son haliyle gündem olmuş bir isimdir. Sevenlerini hastalık haberi ile endişelendiren Ankaralı Turgut başta hayranları olmak üzere birçok kişiden destek mesajları almaktadır. Okuyucular ise Ankaralı Turgut hakkında araştırmalar yapmaktadır.

Biz de sizler için Ankaralı Turgut’u araştırdık. Ankaralı Turgut kimdir sorusu gibi merak edilenleri yanıtladık. Gelin Ankaralı Turgut’a yakından bakalım...

Ankarali Turgut Kimdir 2

Ankaralı Turgut Kimdir?

Kanserle mücadele ettiği bilinen Ankaralı Turgut bir süredir hayranları tarafından araştırılmaktadır. Gülben Ergen’in “Ankaralı Turgut yalnız değilsin” diyerek destek verdiği Ankaralı Turgut tedavisi boyunca 13 kilo vererek sevenlerini de epey endişelendirmiş son haliyle hayranlarını üzmüştür. Gelin, hastalığı ile gündem olan Ankaralı Turgut kimdir sorusunu yanıtlayalım...

Ankaralı Turgut 1963 yılında Ankara’da doğmuştur. Asıl adı Turgut Karataş olan Ankaralı Turgut’un Roman kökenli olduğu bilinmektedir. Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan Ankaralı Turgut müzik hayatına henüz 12 yaşındayken köy düğünlerinde darbuka çalarak başlamıştır. Davul çalan babası da dahil olmak üzere ailesinde çokça şarkıcı ve müzisyen olması Ankaralı Turgut’un müziğe olan ilgisini oldukça etkilemiştir.

Darbuka ile başladığı kariyerine bağlama ile devam eden Ankaralı Turgut askere gidene kadar müzisyenliğe devam etmiştir. Bu süreçte Ankara’nın başta hareketli ve oynak türküleri olmak üzere birçok türküsünü öğrenen Ankaralı Turgut askere gittiğinde bir süre müziğe ara vermiştir. Ancak askerden döner dönmez bağlamasını tekrar eline alan Ankaralı Turgut yöresel olarak ilk albümünü çıkarmıştır. Bu albümü peşinden çıkardığı 3 amatör albüm izlemiştir.

İlk profesyonel albümünü ise 1994 yılında İstanbul’da yapan Ankaralı Turgut Tarkan'ın “Oynama Şıkıdım Şıkıdım” isimli eserini tiye alarak yeniden seslendirmiştir. Bu albümünün reklamı dahi yapılmadan patladığını ve 300 bin sattığını gören Ankaralı Turgut bu sefer de Barış Manço’nun “Oku Bakim” şarkısını değiştirerek ikinci bir albüm daha yapmıştır.

Günümüzde dahi dinlenen “Döşiyelim Abi” isimli türküsünü Bir boru firmasının reklamından etkilenerek seslendiren Ankaralı Turgut, başarısına rağmen Ankara’nın gecekondu mahallelerinden hiç ayrılmamıştır. Ankara, Altındağ’da yaşadığı bilinmektedir.

Müzisyenlik dışında bazı televizyon programlarında da yer aldığı bilinen Ankaralı Turgut’a yakın zamanda kanser teşhisi konmuştur. 1,5 aydır tedavi gören Ankaralı Turgut bu süreçte 13 kilo vermiş ve son haliyle görenleri oldukça üzmüştür.

Ankarali Turgut Kimdir 5

Ankaralı Turgut Kaç Yaşında?

1963 yılında doğan Ankaralı Turgut 2024 yılı itibarıyla 61 yaşındadır.

Ankaralı Turgut Nereli?

Ankaralı Turgut kimdir sorusu ile araştırılan ünlü müzisyen Ankara’da doğmuştur. Halen Ankara’da yaşadığı bilinen Ankaralı Turgut aslen Roman kökenlidir.

Ankarali Turgut Kimdir5

Ankaralı Turgut Evli Mi?

Ankaralı Turgut kimdir sorusunu yanıtlarken özle hayatından da bahsetmek gerekmektedir.

Ankaralı Turgut hayatı boyunca iki evlilik yapmıştır. İlk evliliğini 1986 yılında imam nikahı ile evlendiği Hülya Sakar ile yapmıştır. 20 sene evli kalan çift 2006 yılında boşanmışlardır. Boşanmaların ardından kısa süre içinde Meltem Karataş ile evlenen Ankaralı Turgut, ikinci eşi ile de uzun süre evli kalmamış ve evlendikten iki ay sonra, 2007 yılında ayrılmışlardır.

Ankarali Turgut Kimdir4

Ankaralı Turgut Kaç Çocuğu Var?

Ankaralı Turgut’un özel hayatı ile birlikte çocukları da araştırılmaktadır.

Ankaralı Turgut’un ilk eşinden bilinen beş çocuğu vardır.

Ankaralı Turgut Hastalığı Ne?

Geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırılan Ankaralı Turgut sevenlerini oldukça endişe ettirmiştir. Ünlü müzisyenin ne sebeple hastaneye kaldırıldığı uzun süre aranmıştır.

Açıklandığı üzere Ankaralı Turgut’a kanser teşhisi konmuştur. Daha önce 2017 yılında KOAH sebebi ile tedavi gören ünlü müzisyen bu sefer kanser sebebiyle 1.5 aydır tedavi görmektedir.

Ankarali Turgut Kimdir 3

Ankaralı Turgut Ne Kanseri?

Ankaralı Turgut’un ne kanseri olduğu kendisi hakkında yakın zamanda araştırılan konulardan olmuştur.

Ankaralı Turgut’un akciğer kanseri olduğu ve bu sebeple hastaneye kaldırıldığı bilinmektedir. Kendisi midesinde ağrı olduğunu dile getirmiştir. Bu şikayetle hastaneye gittiği bilinmektedir.

Ankaralı Turgut Öldü Mü?

Ankaralı Turgut’un hastalığı hakkında yapılan paylaşımlardan sonra hayranları Ankaralı Turgut öldü mü diye merak etmektedir.

2024 yılı itibarıyla 61 yaşında olan Ankaralı Turgut yakın zamanda Gülben Ergen ile poz vermiştir. Kanser ile mücadelesine devam eden Ankaralı Turgut’un ölmediği ve kanser ile savaşmaya devam ettiği bilinmektedir.