Arda Turan’ın eşi en az kendisi kadar araştırılan bir isim olmuştur. Arda Turan’ı takip eden futbol severler eşi Aslıhan Doğan Turan’ı da araştırmaktadır.

Biz de sizler için Aslıhan Doğan Turan’ı araştırdık. Aslıhan Doğan Turan kaç yaşında gibi soruları cevapladık. İşte Aslıhan Doğan Turan hakkındaki detaylar...

Aslıhan Doğan Turan Kaç Yaşında?

Ünlü futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan eşinin hayatının belgesel olacağının duyurulmasından sonra "Herkes gerçek Arda'yı görecek" açıklaması ile gündem olmuştur. Okuyucular Aslıhan Doğan Turan kaç yaşında gibi çeşitli sorular ile ünlü ismi araştırmaktadır.

Aslıhan Doğan Turhan 1985 yılında doğmuştur. Ünlü ismin 2024 yılı itibarıyla 39 yaşında olduğu bilinmektedir.

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

Aslihan Dogan Turan Kac Yasinda 3

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan okuyucular tarafından araştırılan bir isimdir. Gelin Aslıhan Doğan Turan’ı yakından tanıyalım...

Aslıhan Doğan Turan 4 Aralık 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası iş insanı Sabri Doğan, annesi ise modacı olan Güler Doğan’dır. Işık Lisesi’nden mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Drexel Üniversitesi ve Birleşik Krallık’ta bulunan University of Westminster Cavendish Campus'te yüksek öğrenim görmüştür.

Ceza hukuku bölümünden mezun olduğu bilinmektedir. Ayrıca kendisinin 7 yıl boyunca Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda piyano ve solfej dersleri aldığı da bilinenler arasındadır.

Aslıhan Doğan Turan’ın yolu 2018’de Arda Turan ile kesişmiş ve çift dünyaevine girmiştir. Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çiftinin bu evlilikten Hamza Arda ve Asil Aslan ismini verdikleri iki çocukları olmuştur.

Günümüzde sosyal medyayı aktif olarak kullanan Aslıhan Doğan Turan çeşitli içerikler üretmektedir. İçeriklerinin büyük çoğunluğunu ürettiği YouTube kanalında 139 bin takipçisi bulunmaktadır.

Aslıhan Doğan Turan Nereli?

Aslıhan Doğan Turan’ın İstanbul’da doğduğu bilinmektedir. Bu sebeple İstanbullu olduğu bilinmektedir.

Aslıhan Doğan Turan Boyu Kaçtır?

Aslıhan Doğan Turan boyunun 1.60 m olduğunu belirtmiştir.

Aslıhan Doğan Turan Kilosu Kaç?

Aslıhan Doğan Turan hamilelik sırasında sadece 8.5 kg alması sebebiyle gündem olmuştur. Günümüzde aldığı kiloları veren Aslıhan Doğan en son 45 kg olduğunu dile getirmiştir.

Aslıhan Doğan Turan Babası Kimdir?

Aslıhan Doğan Turan kaç yaşında sorusu dışında ailesi de araştırılmaktadır. Özellikle iş adamı olan babası merak konusu olmuştur.

Aslıhan Doğan Turan’ın babası ünlü iş adamı Sabri Doğan’dır. Tekstil işi ile uğraşan Sabri Doğan, Doğan Kumaşçılığın sahibidir.

Aslıhan Doğan Turan Hangi Okul Mezunu?

Aslıhan Doğan Turan liseyi FMV Ayazağa Işık Lisesi’nde okumuştur. Üniversite eğitimini ise Amerika Birleşik Devletleri’nde Drexel Üniversitesi ve Birleşik Krallık’ta bulunan University of Westminster Cavendish Campus’te almıştır.

Aslıhan Doğan Turan Eşi Kimdir?

Aslihan Dogan Turan Kac Yasinda 1

Özel hayatı ile takip edilen Aslıhan Doğan Turan’ın eşi futbol severler tarafından ilgiyle takip edilen bir isimdir. Okuyucular Aslıhan Doğan Turan kaç yaşında sorusu ile birlikte Arda Turan’ı da araştırmaktadır. İşte detaylar...

Arda Turan Kimdir?

Arda Turan 30 Ocak 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Doğduğu mahallede amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da futbol hayatına başlayan Arda Turan 1997-2000 yılları arasında burada oynamıştır. 2000 yılında Galatasaray’a transfer olan Arda Turan 2005 yılında kadar Galatasaray altyapısında top sürmüştür.

Hem kulüp kariyeri hem de Süper Lig’deki ilk golünü Manisaspor forması giyerken Ankaragücü’ne karşı atmıştır. Kiralandığı Manisaspor’dan Galatsaray’a tekrar dönen Arda Turan Galatasaray ile ilk resmî maçına 22 Ocak 2005 tarihinde Bursaspor’a karşı oynadığı Türkiye Kupası maçında çıkmıştır. Galatasaray forması ile uzun süre top süren Arda Turan takım kaptanlığına kadar yükselmiştir.

Aslihan Dogan Turan Kac Yasinda 2

2011 yılında 12.000.000 Euro bonservis ücreti karşılığında İspanyol kulübü Atlético Madrid'e transfer olan Arda Turan bu bonservis ücreti ile yurt dışında transfer edilen en pahalı Türk futbolcu unvanının sahibi olmuştur. Atlético Madrid forması ile 2011-2015 yıllarında büyük başarılara imza atan Arda Turan 2015 yılında bu sefer 34.000.000 Euro karşılığı Barcelona’ya transfer olmuştur. Barcelona kariyeri boyunca 40 maçta 8 gol atmıştır.

2006 ile 2017 yılları arasında Türkiye Millî Takımında da oynayan Arda Turan 6 Haziran 2017 tarihinde Makedonya maçından dönerken uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldırması sebebiyle millî takım kariyeri son bulmuştur.