Aykut Enişte filminin ilki yayınlandığında büyük beğeni topladı ve çok geçmeden ikincisi de seyirci ile buluştu. Cem Gelinoğlu imzası taşıyan Aykut Enişte 2 filmi hem oyuncu performansıyla hem de hikayesi ile seyircisinden tam not aldı. 

Yazımızda Aykut Enişte 2 oyuncuları ve film hakkındaki diğer ayrıntılara yer verdik. İşte, detaylar…

Aykut Eniste 2 Oyunculari 2

Aykut Enişte 2 Oyuncuları

Yapımcılığı Necati Akpınar tarafından üstlenilen Aykut Enişte 2 filmi, Onur Bilgetay tarafından yönetilmiş ve Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali tarafından yazılmıştır. 

Aykut Enişte 2 oyuncuları da ilgi çekmeye devam ediyor. Filmin yayınlanması ile beraber oyuncu kadrosunda yer alan isimler yakından takip edilmeye başladı. Merak edenler için filmin oyuncu kadrosunu paylaştık.

Aykut Enişte 2 oyuncuları aşağıdaki gibidir:

  • Cem Gelinoğlu (Aykut Aslan)
  • Melis Babadağ (Gülşah Atabeyoğlu Aslan)
  • Hakan Yılmaz (Talat)
  • Nezaket Erden (Selbi)
  • Müfit Kayacan (Sadi Atabeyoğlu)
  • Lale Başar (Şule Atabeyoğlu)
  • Selen Domaç (Dilşah)
  • Mekin Sezer (Mithat Atabeyoğlu)
  • Ecrin Moğultay (Sude Atabeyoğlu)
  • Ali Çelik (Komiser)
  • Ali Uyandıran (Yaşlı amca)
  • Güler Ökten (Muazzez)
  • Ali İpin (Cevdet Hoca)

Şimdi, Aykut Enişte 2 oyuncularına yakından bakalım…

Aykut Eniste 2 Oyunculari 6

Melis Babadağ Kimdir?

Melis Babadağ, 17 Ocak 1984 tarihinde Ankara’da doğmuş ve Adana’da büyümüş Türk oyuncudur. 2001 yılında Üsküdar Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, 2007 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümünü tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlarda başlamış, henüz 5 yaşındayken sahneye çıkmış ve öğrenim hayatı boyunca amatör tiyatro oyunlarında yer almıştır.

2002 yılından itibaren birçok reklamda rol alarak kamera karşısına geçen Babadağ, Ayla Algan ve Ergün Demir gibi ustalardan oyunculuk dersleri almıştır. Profesyonel oyunculuk kariyerine 2009 yılında ATV’de yayınlanan “Cam Kırıkları” dizisinde Emine karakteriyle adım atmıştır. Aynı yıl “Aile Saadeti” dizisinde Didar karakterini canlandırarak televizyon dünyasında adını duyurmuştur.

Melis Babadağ’ın tanınırlığı, 2011 ve 2014 yılları arasında Show TV’de yayınlanan “Pis Yedili” dizisindeki Elçin karakteriyle artmıştır. Bu rolün ardından 2014 ve 2016 yılları arasında TRT 1’de yayınlanan “Yeşil Deniz” dizisinde Zümrüt karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Sinema dünyasında ise “Aykut Enişte” ve “Aykut Enişte 2” filmlerinde Gülşah karakteriyle başrolde yer almıştır.

Babadağ, oyunculuk kariyerinin yanı sıra iç mimarlık mesleğini de uzun süre icra etmiştir. Aynı zamanda amatör bir şekilde resim ve heykel sanatı üzerinde çalışmalarına da devam etmektedir.

Aykut Eniste 2 Oyunculari

Cem Gelinoğlu Kimdir?

Cem Gelinoğlu, 20 Temmuz 1983 tarihinde Düzce’de dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini Düzce’de tamamlayan Gelinoğlu, sosyal medya platformları Vine ve Instagram sayesinde kısa sürede geniş bir takipçi kitlesi kazanmıştır. 

Cem Gelinoğlu, senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı ilk film olan “Ali Kundilli”, büyük beğeni toplamıştır. Ardından, devam filmi “Ali Kundilli 2” de senaristlik ve başrolü yine Cem Gelinoğlu üstlenmiştir.

25 Ağustos 2017 tarihinde vizyona giren “Şansımı Seveyim” isimli filmde Sebahattin karakteriyle başrolde yer alan Gelinoğlu, 2019 yılında ise Giray Altınok’la birlikte senaristliğini yaptığı “Aykut Enişte” filminde, Aykut karakterini canlandırmıştır. “Aykut Enişte” filmi de izleyicilerden büyük ilgi görmüş ve ardından 3 Aralık 2021’de vizyona giren devam filmi “Aykut Enişte 2” çekilmiştir.

Televizyon kariyerinde, 2023 yılında “Kısmet” dizisinde Doğan Saka karakterini canlandırarak izleyiciyle buluşmuştur. Aynı yıl, “Bursa Bülbülü” isimli filmde Taşkın Neşe karakteriyle başrolde yer almıştır. 

Aykut Eniste 2 Oyunculari 10

Aykut Enişte 2 Selbi Kim?

Aykut Enişte 2 filminde Selbi karakteri ile karşımıza çıkan Nezaket Erden, 16 Haziran 1990 tarihinde  Mersin’de dünyaya gelmiştir. Galatasaray Üniversitesi Felsefe Bölümünde eğitim almış, üniversitede tiyatroya ilgi duymaya başlamış ve Akademi 35,5 Sanat Evi’nde burslu olarak eğitim görmüştür. 2016 yılında Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama-Oyunculuk Programını tamamlamıştır.

Erden, “Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit” adlı tek kişilik oyunuyla tanınmış ve 23. Afife Tiyatro Ödüllerinde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu adayı olmuştur. Sinemada, “İnsanlar İkiye Ayrılır” ve “İki Şafak Arasında” filmlerindeki performanslarıyla 57. ve 58. Antalya Altın Portakal Film Festivallerinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödüllerini kazanmıştır. Nezaket Erden, televizyonda “Baraj” ve dijital platformlarda “Uysallar” gibi yapımlarda rol almıştır. Ayrıca “Pera Palas’ta Gece Yarısı” ve “Bihter” gibi yeni projelerde izleyiciyle buluşmuştur.

Aykut Eniste 2 Oyunculari 11

Aykut Enişte Oyuncuları Sude Kim?

Aykut Enişte oyuncularından Sude karakterine hayat veren Ecrin Moğultay, 13 Mayıs 2009 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Ecrin Moğultay, oyunculuğa 2017 yılında “Deli Gönül” dizisi ile başlamış ve kısa sürede dikkat çekmiştir. Ardından “Koca Koca Yalanlar,” “Elbet Bir Gün,” ve “Aykut Enişte 2” gibi birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Aykut Eniste 2 Oyunculari 5

Aykut Enişte 2 Konusu Nedir?

Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları ile beraber filmin konusu da seyircinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. İlk filmin devamı olan Aykut Enişte 2 filmi komedi türünde olmasıyla da komedi severler tarafından takip edilmiştir. 

Filmin konusu ise baş karakter olan Aykut’un aşık olduğu kadınla evlenme çabası üzerine kurulmuştur. 

Aykut ve Gülşah evlilik hazırlıkları yaparken, Aykut sevdiği kadınla evlenip Atabeyoğlu Ailesi’nin damadı olmak için sabırsızlanır. Ancak, her şey yolunda giderken beklenmedik bir gelişme tüm planları bozar. Ailenin eski eniştesi Talat, düğünden birkaç gün önce aniden ortaya çıkarak işlerin karışmasına neden olur. Aykut, iyi niyeti ve saf karakteri yüzünden karşılaştığı zorluklarla mücadele ederken, Gülşah ile evlenme hayalini gerçekleştirmeye çalışır.

Aykut Eniste 2 Oyunculari 8

Sıkça Sorulan Sorular

Aykut Enişte 2 oyuncuları ile ilgili diğer merak edilen sorular aşağıdaki gibidir:

Aykut Enişte Kim Yazdı?

Aykut Enişte filmi Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali tarafından kaleme alınmıştır.

Aykut Enişte 3 Var mı?

Komedi türündeki Aykut Enişte toplamda 2 filmden oluşmaktadır.

Aykut Enişte 2 Ne Zaman Çıktı?

Aykut Enişte 2 filmi 3 Aralık 2021 tarihinde vizyona girmiştir.

Aykut Enişte 2 Filmi Nerede Çekildi?

Aykut Enişte film çekimleri İstanbul’un Selimiye ilçesinde ve Yeşilköy Havaalanı gibi mekanlarda gerçekleşmiştir.