Beren Gökyıldız, Türk dizi sektörünün en yetenekli çocuk oyuncularından biridir. Küçüklüğünden beri çeşitli projelerde yer almıştır. Peki, Beren Gökyıldız kaç yaşında? Sizin için araştırdık…

Beren Gokyildiz Kac Yasinda 6

Beren Gökyıldız Kaç Yaşında?

2024 yılı itibarıyla Beren Gökyıldız 15 yaşındadır. Genç yaşına rağmen deneyimli bir oyuncu olarak girdiği her rolde izleyicileri etkilemeye devam etmektedir. Beren Gökyıldız kaç yaşında sorusunun cevabı kısaca bu şekildedir.

Beren Gökyıldız Boyu Kilosu

Çocuk oyuncu Beren Gökyıldız henüz gelişme sürecindedir. En güncel bilgilere göre ise Gökyıldız’ın 155 santimetre olduğu bilinmektedir.  

Beren Gokyildiz Kac Yasinda 7

Beren Gökyıldız Kimdir?

Beren Gökyıldız, Türk dizi ve sinema dünyasının en yetenekli çocuk oyuncularından biridir. 29 Eylül 2009'da İstanbul'da doğmuş, oyunculuk kariyerine çok küçük yaşlarda başlamıştır. İlk olarak "Kocamın Ailesi" dizisiyle ekranlara merhaba diyen Gökyıldız daha sonra "Annem", "Bizim Hikaye" ve "Kızım" gibi önemli yapımlarda yer alarak büyük beğeni toplamıştır.

Özellikle "Annem" dizisindeki Melek karakteriyle izleyicilerin kalbini fethetmiştir. Genç yaşına rağmen güçlü oyunculuğuyla dikkat çekmektedir.

Beren Gokyildiz Kac Yasinda 9

Beren Gökyıldız TV Dizileri

Beren Gökyıldız kaç yaşında sorusuna ek olarak küçük oyuncunun yer aldığı diziler de merak edilmektedir.

Beren Gökyıldız oynadığı diziler aşağıdaki gibidir:

  • Kocamın Ailesi - (Pelin) 2014-2015
  • Güldüy Güldüy Show Çocuk - 2016-2017
  • Annem - (Melek Akçay)  2016-2017
  • Aşk Laftan Anlamaz - 2017
  • Bizim Hikaye - (Ayşe) 2018
  • Kızım - (Öykü) 2018-2019
  • Mucize Doktor - (Betüş) 2020
  • Çocukluk - (Mavi) 2020
  • Yeşil Vadi'nin Kızı - (Melissa Çelik) 2023
  • Kopuk - (Azra) 2024

Beren Gökyıldız Filmleri

Beren Gökyıldız filmleri ise aşağıdaki gibidir.

  • Boşu Bir Yerde - (Elmas) TV filmi 2016
  • Bal Kaymak - (Bade) 2018

Beren Gökyıldız Sevgilisi

Beren Gökyıldız'ın bilindiği kadarıyla bir sevgilisi bulunmamaktadır. Çocuk oyuncu olan Beren Gökyıldız hakkında bu konu ile ilgili basına yansıyan bir bilgi yer almamaktadır. Eğer Beren Gökyıldız hakkında daha güncel bir bilgi almak isterseniz resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Beren Gokyildiz Kac Yasinda 2-1

Beren Gökyıldız Nereden Mezun Oldu?

Beren Gökyıldız geçtiğimiz sene 2023’te ortaokuldan mezun olmuştur. Mezuniyet balosu için paylaştığı fotoğraflarla büyüme sürecini gözler önüne sermiştir. Ancak seçtiği kıyafet ile hem hayranlarını hem de sosyal medyayı ikiye bölmüştür.

Gökyıldız'ın mezuniyet balosu için tercih ettiği kıyafet yaşına uygun olup olmadığı konusunda büyük bir tartışma yaratmış, Beren Gökyıldız kaç yaşında sorusunu akıllara getirmiştir. "Büyüse de bu kıyafet 14 yaş için olmamış. Çok tatlı, sevimli bir kızdı. Büyüdükçe yine yaşına göre giyinmeli." şeklinde yorumlar yapılmıştır.

Beren Gökyıldız Ailesi Ne İş Yapıyor?

Beren Gökyıldız’ın babası makine mühendisi, annesi ise insan kaynakları uzmanıdır. Oyunculuk yeteneğiyle dikkat çekmesi üzerine ailesiyle birlikte ailesi İstanbul'a taşınmıştır. Başarılı performansıyla kısa sürede ekranların sevilen yüzlerinden biri olmuştur. İlkokul eğitimine İstanbul'da devam etmiştir. Beren Gökyıldız'ın kazandığı parayı ise annesi ve babası yönetmektedir.

Beren Gokyildiz Kac Yasinda 10

Beren Gökyıldız Nasıl Ünlü Oldu?

Beren Gökyıldız henüz çok küçük yaştayken gösterdiği oyunculuk yeteneği sayesinde kısa sürede tanınan bir çocuk oyuncu haline gelmiştir. Oyunculuk kariyerine "Kocamın Ailesi" dizisiyle başlamış ve dizideki doğal ve etkileyici performansıyla izleyicilerin dikkatini çekmiştir. Bu başarılı rolünün ardından gelen diğer projelerle de yeteneğini kanıtlamıştır.

Böylece kısa sürede ekranların aranan yüzlerinden biri olmuştur. Küçük yaşına rağmen olgun bir oyunculuk sergilemesi ve sempatik kişiliğiyle bilinen Beren Gökyıldız, Türk televizyon dünyasının aranan çocuk oyuncularından biri olarak kariyerine devam etmektedir.

Bu yazımızda sizler için Beren Gökyıldız kaç yaşında sorusunu yanıtladık