Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Berkan Kutlu istikrarı ve mücadelesiyle taraftarların beğenisini kazanıyor. Oynadığı her maçta durmak bilmeden çalışan yıldız futbolcunun memleketi merak ediliyor. Bu yüzden birçok kişi Berkan Kutlu nereli sorusuna yanıt arıyor. Berkan Kutlu hakkında merak edilenlere birlikte bakalım!

Berkan Kutlu Nereli?

2021 yılında Galatasaray’a transfer olan Berkan Kutlu orta sahadaki performansıyla adından söz ettiriyor.

Sarı kırmızılı takımda geçirdiği dört sezon boyunca istikrarı ve mücadelesiyle övgü topluyor. Her geçen gün kendisini daha da geliştiren yıldız futbolcunun nereli olduğu merak edilmeye başlandı.

Galatasaraylı taraftarlar Berkan Kutlu nereli sorusuna cevap arıyor. Bu yüzden yıldız futbolcu hakkında sosyal medyada ve internette araştırma yapıyorlar. Biz Galatasaraylı orta saha oyuncusu Berkan Kutlu’nun nereli olduğunu araştırdık…

Bazı kaynaklarda Berkan Kutlu’nun Manisalı olduğu iddia ediliyor. Ancak bu iddia gerçeği yansıtmıyor. Berkan Kutlu Manisalı değildir.

Yıldız futbolcu, 25 Ocak 1998 tarihinde İsviçre’nin Monthey şehrinde dünyaya geldi. Annesi ve babası Burdur’un Gölhisar ilçesindendir. Diğer bir deyişle Berkan Kutlu, Burdurludur.

Berkan Kutlu Nereli 4

Berkan Kutlu Türk Mü?

Berkan Kutlu nereli sorusunun ardından Galatasaraylı futbolcunun Türk olup olmadığı merak ediliyor.

Bunun nedeni ise Berkan Kutlu’nun İsviçre’nin Monthey şehrinde dünyaya gelmesi. Galatasaray’ın yıldız futbolcusu İsviçre’de doğsa da Türk’tür. Annesi ve babası Burdurludur.

Ayrıca Berkan Kutlu alt yaş kategorilerinden bu yana Türkiye Milli Futbol Takımının formasını giyiyor.

Berkan Kutlu Kaç Yaşında?

Dört sezondur Galatasaray’da orta saha pozisyonunda oynayan Berkan Kutlu’nun kaç yaşında olduğu merak ediliyor.

Oynadığı her maçta son dakikaya kadar mücadele ederek taraftarların beğenisini kazanan Berkan Kutlu, 25 Ocak 1998 tarihinde dünyaya geldi. Yıldız futbolcu, 2024 yılı itibariyle 26 yaşındadır.

Berkan Kutlu Nereli 3

Berkan Kutlu’nun Bildiği Diller

Berkan Kutlu nereli diye soranlar yıldız futbolcunun kaç dil bildiğini de öğrenmek istiyor. Burdurlu anne ve babanın çocuğu olarak İsviçre’de doğan Berkan Kutlu dört dil biliyor.

Bu diller arasında Türkçe, İngilizce, Almanca ve Fransızca var. Yıldız futbolcu bu sayede yerli ve yabancı futbolcular arasında adeta bir köprü görevi görüyor. Ayrıca takım içindeki uyumun gelişmesine katkı sağlıyor.

Berkan Kutlu Maaşı

Galatasaray’da 2021 yılından bu yana forma giyen Berkan Kutlu’nun maaşının ne kadar olduğu merak konusu oluyor.

Her geçen gün performansını geliştiren ve mücadelesiyle takım arkadaşlarına örnek olan Berkan Kutlu, 2024 yılı itibariyle yıllık 8 milyon TL kazanıyor.

Galatasaray’da takımın en az kazanan futbolcularından birisi olan Berkan Kutlu’nun maaşına yakın zamanda zam yapılacağı iddiaları dolaşıyor.

Berkan Kutlu Nereli 2

Berkan Kutlu Hayatı

Berkan Kutlu nereli sorusu başta olmak üzere yıldız futbolcu hakkında merak edilenleri yanıtladıktan sonra kim olduğunu kısaca hatırlatalım.

Dört sezondur Galatasaray’da oynayan Berkan Kutlu, 25 Ocak 1998 tarihinde İsviçre’nin Monthey şehrinde dünyaya geldi. Şu anda 26 yaşında olan yıldız futbolcu, orta saha pozisyonunda oynuyor.

Burdurlu anne ve babanın çocuğu olan Berkan Kutlu, futbola beş yaşındayken Monthey takımının altyapısında başladı.

13 yaşına kadar burada oynadıktan sonra FC Sion takımına transfer oldu. Kulüpte alt yaş kategorilerinde oynarken aynı zamanda iki yıl boyunca İsviçre Millî Takımı'nın altyapısında yatılı olarak eğitim aldı.

4 Ağustos 2020 tarihinde Alanyaspor’a transfer oldu. İlk sezonunda takımın değişmez isimleri arasında yer aldı. Takımının ligde çıktığı 38 maçın tamamında forma giydi. Ayrıca dört kez de Türkiye Kupası’nda oynadı.

29 Temmuz 2021 tarihinde 4 milyon avro bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer oldu. Sarı kırmızılı takımda da istikrarlı bir performans gösterdi ve ilk sezonunda toplamda 48 maçta oynadı.

Sonraki sezonda ise Lucas Torreira’nın transfer edilmesiyle birlikte forma süresinde ciddi bir düşüş yaşandı. Toplamda 28 maçta forma giydi.

Galatasaray’daki üçüncü sezonunun başında İtalya’nın Genoa takımına kiralık olarak gitti. Burada sekiz maçta oynadıktan sonra devre arasında Galatasaray’a geri çağrıldı.

Kalan maçlarda Galatasaray’ın sol bek pozisyonundaki eksikliği nedeniyle çoğunlukla bu mevkide oynadı.

Berkan Kutlu bu sezon da Galatasaray’da oynamaya devam ediyor. Başarılı futbolcu kendi profesyonel ekibiyle çalışarak her geçen gün performansını artırmaya çalışıyor.

Berkan Kutlu futbolun dışında yaptığı gönüllülük çalışmalarıyla da biliniyor. Birleşmiş Milletler, UNICEF ve LÖSEV’de gönüllü çalışmalarda bulunuyor.  Türkiye’yi Birleşmiş Milletler ve UNICEF etkinliklerinde temsil ediyor.

Bu yazımızda Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Berkan Kutlu hakkında merak edilenleri cevapladık!