GÜNDEM

CHP'nin kedisi Şero hayatını kaybetti

CHP Genel Merkezi'nde yaşayan ve sosyal medya hesabı da açılarak üne kavuşan kedi Şero hayatını kaybetti. Şero, partinin genel merkezinin bahçesine defnedildi.

Abone Ol

CHP'nin kedisi Şero hayatını kaybetti. Parti genel merkezinde yaşamını sürdüren Şero, yaklaşık 20 yaşındaydı ve bu sabah vefatı duyuruldu.

Şero'nun tedavisinin devam ettiği Cat Hospital Kedi Hastanesi Başhekimi Doktor Tarkan Özçetin, haberi şu sözlerle duyurdu:

"Büyük üzüntüyle bildiriyoruz ki, 20 yıldır varlığı ile Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş, CHP'nin kedisi ŞERO, hastanemizdeki tedavi sürecinin ardından bu sabah itibarıyla hayatını kaybetmiştir.

"Her Türlü Tedavi Uygulandı"

20'yi bulan ileri yaşı ve yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanemizde gözetim altında olan ŞERO, tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki aramızdan ayrılmıştır. ŞERO'nun tıbbi süreci titizlikle takip edilmiş, en ileri teknolojiler ve uzman kadromuzun desteğiyle gereken her türlü tedavi uygulanmıştır.

Ancak, yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları sonucunda, sabah saatlerinde yaşamını yitirmiştir. Başta CHP Ailesi, tüm sevdiklerine en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

Genel Merkez Bahçesine Defnedildi 

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren kedi Şero, 20 sene yaşadığı CHP Genel Merkezi'nin bahçesine defnedildi.

Şero, 2004 yılında CHP Genel Merkezi binası inşaatında doğmuş ve vefatına kadar Genel Merkez binasında yaşamıştı. Şero’nun defin törenine Özgür Özel de katıldı.

"Büyük Üzüntü İçerisindeyiz"

Özgür Özel sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Genel Merkez binamızın yapımı sürecinden itibaren bizlerle olmuş, partimize neşe ve enerji katmış sevgili kedimiz Şero'yu maalesef ileri yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içerisindeyiz.

Genel Başkanlarımız Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın dostu, tüm parti çalışanlarımızın sevgilisi olmuş Şero'muzu Genel Merkezimizin bahçesine defnettik.

Bu süreçte Şero'yla ve partimizdeki diğer tüm dostlarımızla yakından ilgilenen Veteriner Dr. Tarkan Özçetin'e de teşekkür ediyoruz."