Çok Filim Hareketler Bunlar yıllardır beğenilerek izlenen komedi filmleri arasında bulunmaktadır. Çok Filim Hareketler Bunlar oyuncuları da film hakkında araştırılanlardandır. Detaylar yazımızda!

İşte ayrıntılar…

Cok Filim Hareketler Bunlar Oyunculari 5

Çok Filim Hareketler Bunlar Oyuncuları Kimlerdir?

Çok Filim Hareketler Bunlar filmi Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin hazırladığı ve oynadığı filmdir. Yayınlandığı zamanlardan beri sevilerek takip edilmektedir.

Çok Filim Hareketler Bunlar oyuncuları şu şekildedir:

  • Ayça Erturan
  • Aydan Taş
  • Ayşegül Akdemir
  • Burcu Gönder
  • Bülent Emrah Parlak
  • Büşra Pekin
  • Emre Canpolat
  • Ersin Korkut
  • Eser Yenenler
  • Gizem Tuğral
  • Gülhan Tekin
  • Gülsüm Alkan
  • Hamdi Kahraman
  • İbrahim Büyükak
  • Metin Keçeci
  • Metin Yıldız
  • Murat Eken
  • Nazmi Karaman
  • Neşe Sayles
  • Oğuzhan Koç
  • Pelin Öztekin
  • Şahin Irmak
  • Şevket Süha Tezel
  • Zeynep Koçak

Cok Filim Hareketler Bunlar Oyunculari 15

Zeynep Koçak Kimdir?

Çok Filim Hareketler Bunlar oyuncularından biri Zeynep Kolçaktır. Zeynep Koçak 27 Ağustos 1983 tarihinde Ankara'da doğmuştur. TED Ankara Koleji ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Koçak, eğitim sürecinde kısa film ve müzik video yönetmenliği ile ilgilenmiştir.

Koçak'ın Tik Tak isimli kısa animasyon filmi uluslararası alanda yirmiden fazla film festivalinden ödül alarak büyük bir başarı elde etmiştir. Çok Güzel Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Çok Filim Hareketler Bunlar, Küçük Esnaf ve Etkileyici yapımlarında yer almıştır.

Cok Filim Hareketler Bunlar Oyunculari 16

Şevket Süha Tezel Kimdir?

Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra 2006 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünden yüksek lisans yapmıştır.  2002-2005 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda görev almıştır. 2005 yılında BKM Mutfak ekibine katılan Süha bu süreçte Anadolu ve Avrupa turnelerine çıkmıştır.

Ayrıca televizyon ekranlarında Avrupa Yakası'nın 129. bölümüne konuk olmuştur. Oyunculuğun yanı sıra dekor ve afiş çalışmaları yapmakta ve reklam ile çocuk programlarında kukla performansları sergilemektedir. Organize İşler, Avrupa Yakası, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Ayak İşleri, Prens gibi yapımlarda yer almıştır.

Cok Filim Hareketler Bunlar Oyunculari11

Murat Eken Kimdir?

Murat Eken 7 Ağustos 1980 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Koç Özel Lisesi'ni bitirdikten sonra New York'ta Rensselaer Politeknik Enstitüsü'nde eğitim görmeye başlamış ancak 3. sınıfta makine mühendisliği bölümünü bırakmıştır. Türkiye'ye dönüşüyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim almaya başlamıştır.

Haldun Dormen ve Müjdat Gezen'in yönetmenliğini üstlendiği çeşitli oyun ve müzikallerde rol almıştır.  BKM Mutfak kadrosuna katılmıştır. Oyuncu Burcu Biricik ile kuzen olan Murat Eken 7 Ağustos 2016 tarihinde Gizem Önen ile evlenmiştir. Ancak 4 yıllık evliliklerinin ardından çift 2020 yılında boşanmıştır.

Cok Filim Hareketler Bunlar Oyunculari 17

Ayça Erturan Kimdir?

BKM Mutfak oyuncusu olarak bilinen Erturan 1 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Tiyatroya M.S.M. kursları ile adım atan oyuncu Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü'nde eğitim alırken Pera Güzel Sanatlar'da oyunculuk eğitimi de almıştır. Çeşitli televizyon dizileri, reklam filmleri ve tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Ayça Erturan 2014 yılından bu yana Oğulcan Kırca ile evlidir. Oğulcan Kırca, Levent Kırca ve Nur Diner'in oğludur. 2015 yılında ATV'de yayınlanmaya başlayan Evli ve Öfkeli dizisinde Birce Akalay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya ve Serkan Altunorak ile başrolde yer almıştır. 2018 yılında ise Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın başrol oynadığı Kadın dizisinin ekibine dahil olmuştur.

Cok Filim Hareketler Bunlar Oyunculari 18

Gülhan Tekin Kimdir?

Çok Filim Hareketler Bunlar oyuncuları içerisinde öne çıkan isimlerin arasında yer almaktadır. Gülhan Tekin 3 Mayıs 1975 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dramatik Yazarlık bölümünden mezun olduktan sonra 2004 yılında BKM Mutfak oyuncuları kadrosuna katılmıştır.

Hükümet Kadın, Çok Filim Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Zaman Makinesi 1973 ve Hükümet Kadın 2 gibi birçok filmde rol almıştır. Ayrıca çeşitli dizilerin senaristliğini de yapmıştır. 2015 yılında oyuncu Hasan Elmas ile evlenen Gülhan Tekin, son olarak Gönül Dağı dizisinde yer almıştır.

Cok Filim Hareketler Bunlar Oyunculari 8

Çok Filim Hareketler Bunlar Konusu Nedir?

Yaz mevsiminin sıcaklığında deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarmak isteyenler, tatilde aşkı arayanlar, güney sahillerine gidemeyip evde sivrisineklerle mücadele edenler, sadece günübirlik denizle buluşup hasret giderenler, yazı mezuniyet balosuyla karşılamak için önce mahalleyle uğraşanlar, yaz tatilinin en güzel armağanı olan bisikletin kıymetini bilemeyenler, tatilini uçakla geçirenlerle, tatil dönüşünde hala ayakları yerden kesilenlerin öyküsü filmde anlatılmaktadır.

Çok Filim Hareketler Bunlar Türk sinemasında daha önce denenmemiş bir anlatım tarzını kullanarak 9 ayrı öyküyü tek bir filmde birleştirmiştir. Mutfak ekibinin kendine has konseptinin sinemanın olanaklarıyla buluştuğu bu ilk film izleyicilere farklı bir deneyim yaşatmış ve sevilerek izlenmiştir.

Cok Filim Hareketler Bunlar Oyunculari

Çok Filim Hareketler Bunlar Ne Zaman Çekildi?

Çok Filim Hareketler Bunlar oyuncuları kadar filmin ne zaman çekildiği de seyirciler tarafından merak edilmektedir.  2010 senesinde vizyona giren Çok Filim Hareketler Bunlar, BKM Mutfak ekibinin ilk sinema filmi olma özelliğini taşımaktadır. 2010 yılında çekilmeye başlanan filmin çekimleri yaklaşık olarak 5 ay sürmüştür.

Çok Filim Hareketler Bunlar Nerede Çekildi?

Çok Filim Hareketler Bunlar filminin çekimleri Antalya'daki TRT Lara Tunca Toskay platolarında başlamış ve çeşitli mekânlarda devam etmiştir. Phaselis Antik Kenti, Balat, Kariye, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü, Maslak ve Ata Platoları, Beykoz Fidanlığı, Maslak Orman Fakültesi lojmanları, Kenan Evren Lisesi, Çorlu Havaalanı, Moda, Bahçeköy gibi birçok farklı lokasyon filmde kullanılmıştır. Ayrıca sahnelerin bir kısmı BKM sahnesinde çekilmiştir.

Cok Filim Hareketler Bunlar Oyunculari 10

Çok Filim Hareketler Bunlar Hangi Platformda Var?

Çok Filim Hareketler Bunlar hangi platformda sorusu Çok Filim Hareketler Bunlar oyuncuları sorgusunda merak edilen konulardandır. Çok Filim Hareketler Bunlar’ı Amazon Prime platformundan izlemek mümkündür.

Cok Filim Hareketler Bunlar Oyunculari 9

Sık Sorulan Sorular

Çok Filim Hareketler Bunlar oyuncuları ve film hakkında diğer merak edilen soruların cevaplarını sizin için araştırdık!

Çok Filim Hareketler Bunlar YouTube'da var mı?

Çok Filim Hareketler Bunlar filmin tüm parçaları YouTube platformunda yer almamaktadır. Fakat filmdeki bazı sahnelere erişmek mümkündür.

Çok Filim Hareketler Bunlar Netflix'te var mı?

Çok Filim Hareketler Bunlar oyuncuları sorusu kadar filmin Netflix’de bulunup bulunmadığı da merak edilmektedir. Film Netflix Türkiye platformunda bulunmamaktadır. Fakat filme Amazon prime üzerinden erişmek mümkündür.