SİYASET

Burcu Köksal’ı Eleştiren: Eski CHP Bitlis il Başkan yardımcısı Kızılca, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi

'Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'ne 'DEM'liler giremez" diyen CHP'li Burcu Köksal’ı eleştiren eski Bitlis il Başkan Yardımcısı Mimar Şevin Kızılca, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Abone Ol

Yerel seçimler öncesi yapmış bir konuşmada Afyonkarahisar'da "Belediye başkanı olursam DEM Partililer giremez" diyen Burcu Köksal'ı eleştiren paylaşımlarda bulunan CHP Bitlis eski İl Başkan Yardımcısı Mimar Şevin Kızılca ihraç talebiyle disipline sevk edildi. 

CHP'li Burcu Köksal, o dönem yapmış olduğu konuşmasında, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" ifadelerini kullanmıştı.

‘BURCU HANIM, KAFA TASÇI ZİHNİYETİNİZİDE ALIN VE SİZE UYGUN BİR PARTİYE GİDİN’

Köksal’ın tepki çeken konuşmasına  başta Ekrem İmamoğlu olmak üzere bir çok isimin tepkisine neden olmuştu. CHP Bitlis eski İl Başkan Yardımcısı mimar Şevin Kızılca da o süreç sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Burcu Köksal ile CHP çatısı altında olmaktan utanıyorum. Burcu Hanım kafatasçı zihniyetinizi de alın başka bir partiye gidin” ifadelerini kullanmıştı.