21 Kasım 2022 tarihinden günümüze yayınlanan bölümleriyle izlenme rekorları kıran Kanal 7’nin sevilen dizisi Esaret’in çekim yerleri merak ediliyor. 2. sezon finalini 10 Temmuz 2024 tarihinde 378. bölümle gerçekleştiren dizinin yeni sezon hazırlıkları sürerken Esaret’in nerede çekildiği ise merak konusu. Esaret dizisi nerede çekiliyor sorusuna yanıt arayanlar için mevcut bilgileri aktarıyoruz.

Esaret dizisi nerede çekildi sorusuna sizler için yanıt verirken, yeni sezonda dizi çekimlerinin nerede gerçekleştiğine yönelik herhangi bir bilgi bulunmuyor. Önümüzdeki günlerde dizinin üçüncü sezonunun ilk bölümüyle ekranlara geleceği ifade ediliyor. Esaret dizisi oyuncu kadrosu dahil olmak üzere tüm bilgileri paylaşıyoruz. İşte ayrıntılar…

Esaret Dizisi Nerede Cekildi 2

Esaret Dizisi Nerede Çekiliyor?

Esaret dizisi ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arayan kişiler, aynı zamanda dizinin geçmiş bölümlerinin nerede çekildiğini de merak ediyor. Kanal 7’nin fenomen dizisi Esaret, Karamel Yapım imzasıyla 21 Kasım 2022 tarihinden itibaren izleyicilerin gündemindeki yapımlar arasında yer alıyor. Cenk Torun ve Mahassine Merabet başrolünde yayınlanan dizisinin çekim yerlerine dair detayları paylaşalım.

Kanal 7’nin sevilen yapımı Esaret dizisi nerede çekiliyor? İşte yanıtı:

  • Esaret dizisinin günümüze kadar yayınlanan bölümleri, İstanbul ve Sakarya’nın çeşitli mekânlarında çekilmiştir.
  • Ağırlıklı olarak çekimleri İstanbul’da süren dizi, Galata ve Beşiktaş bölgelerindeki farklı manzaraları izleyenlerle buluşturuyor.
  • Esaret dizisi nerede çekildi sorusunu bu şekilde yanıtlarken, üçüncü sezonun hikayesi, çekim yerleri ve detayları henüz belirsizliğini koruyor.

Esaret dizisi nerede çekiliyor sorusuna özetle bu şekilde yanıt verebiliriz. Şimdi kısaca dizinin oyuncu kadrosuna dair bilgileri paylaşalım.

Esaret Dizisi Nerede Cekildi 6

Esaret Dizisi Oyuncu Kadrosu - Başrol Oyuncuları

Senaryosunu Başak Yazı Odası’nın üstlendiği Esaret dizisi, 2. sezona 10 Temmuz 2024 tarihli 378. bölümüyle veda etmişti. Yeni oyuncuların da eklenmesiyle birlikte üçüncü sezona hazırlanan fenomen dizi, farklı bir hikayeyi başarılı bir kurguyla izleyicilere aktarıyor. Orhun Demirhanlı (Cenk Torun) ve Hira Demirhanlı’nın (Mahassine Merabet) hikayesine odaklanan dizi, oyuncularının başarılı performansıyla bambaşka bir deneyim sunuyor.

Esaret dizisi oyuncu kadrosu şu şekildedir:

  • Cenk Torun (Orhun Demirhanlı)
  • Mahassine Merabet (Hira Demirhanlı)
  • Ali Yağız Durmuş (Kenan Çevik)
  • Yağmur Çelik (Nurşah Demirhanlı Çevik)
  • Sinem Karaçoban (Nefes Çevik)
  • Bülent Ergün (Raşit)
  • Esra Demirci (Feriha)
  • Zeki Ocak (Yakup Usta)
  • Fulya Özcan (Halise)
  • Uğur Dalmış (Yavuz)
  • Mustafa Şimşek (Şevket)
  • Mbaye Dieng (Musa)
  • Deniz Tanfener (Gonca)
  • Bilek Orundaş (Fatih)
  • Bersu Göksel (Afet)
  • Arzu Canpolat (İsmet Ceylan)

Esaret dizisi nerede çekiliyor sorusuna yanıt arayanlar için dizinin mevcut oyuncularının bu şekilde olduğunu belirtelim. Ancak 3. sezon için diziye yeni oyuncuların eklenmesi ya da mevcut oyuncuların veda etmesi söz konusu olabilecektir.

Esaret dizisi çekim yerlerini merak eden kullanıcılar, aynı zamanda yeni sezona dair bilgileri de merak ediyor. Kanal 7 Esaret dizisi 3. sezon yayın tarihine dair açıklamaları ve bilgileri inceleyelim…

Kanal 7 Esaret Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Kanal 7’nin sevilen fenomen dizisi Esaret, hafta içi her gün saat 19:00’da izleyenleriyle buluşuyor. Yeni sezona dair bilgilerin araştırıldığı dizinin 3. sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Esaret dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar…

Esaret dizisinin 3. sezon tarihi henüz açıklanmadı. 10 Temmuz 2024 tarihinde ikinci sezon finalini gerçekleştiren dizinin yeni sezon hazırlıklarının sürdüğü tahmin ediliyor. Eylül ayı içerisinde başlayacağı öngörülen dizinin Kanal 7 yayın akışı içerisinde henüz yeri bulunmuyor. Gelişmelere göre bu başlıktan detayları öğrenebilirsiniz.

Esaret Dizisi Nerede Cekildi 4

Esaret Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Esaret dizisi nerede çekiliyor araştırmasını yapan izleyiciler için dizinin final tarihlerine ilişkin bilgileri aktaralım. Kanal 7 Esaret dizisi ne zaman final yapacak? İşte ayrıntılar…

Esaret dizisi, 21 Kasım 2022 tarihinde yayınlandığı 1. bölümüyle izleyenlerin beğenisini kazanmış, günümüze kadar 378 bölümüyle de fenomen diziler arasında yer almıştır. Ortalama 60 dakika süren bölümleriyle, farklı kurgusu ve hikayesiyle dikkat çeken dizi, şu ana kadar iki sezon yayınlandı. Esaret dizisinin ne zaman final yapacağı bilinmese de sezon finali tarihlerini sizlerle paylaşalım.

Esaret dizisinin yayın tarihleri şu şekildedir:

  • 1. sezon: 21 Kasım 2022 – 21 Temmuz 2023 tarihleri arasında 1-160 bölümleri yayınlandı.
  • 2. sezon: 11 Eylül 2023 – 10 Temmuz 2024 tarihleri arasında 161-378 bölümleri yayınlandı.
  • 3. sezon: Önümüzdeki günlerde başlaması planlanan üçüncü sezonda da benzer şekilde 160 – 180 bölüm arası yayınlanması bekleniyor.

Esaret Dizisi Nerede Cekildi5

Esaret Dizisi Hangi Gün Yayınlanıyor?

Esaret dizisi nerede çekiliyor sorusuna yanıt verirken, aynı zamanda dizinin hangi günler saat kaçta yayınlandığına dair bilgileri de paylaşalım. Hira ve Orhun’un hikayesini anlatan dizi, oyuncuların performansı, hikaye kurgusunun iyi bir şekilde yapılmasıyla farklı bir etki uyandırıyor. Esaret dizisi hangi gün yayınlanıyor? İşte yanıtı:

  • Esaret dizisi, şu ana kadar iki sezonda 378 bölüm olarak yayınlandı.
  • Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizi, 1. sezon ve 2. sezonda hafta içi her gün saat 19:00 itibariyle izleyicileriyle buluştu.
  • Dizinin üçüncü sezonda da aynı günlerde aynı saat aralığında yayınlanması bekleniyor. Ancak Kanal 7’nin yayın akışı detayları dahilinde gün ya da saatler değişiklik gösterebilecektir.

Esaret dizisi nerede çekiliyor sorusuna sizler için yanıt verdik. Dizinin oyuncu kadrosu, yeni sezon tarihi, geçmiş sezonları ve diğer tüm konular hakkında bu sayfa üzerinden bilgi sahibi olabilirsiniz. Esaret dizisi nerede çekildi sorusuna yanıt arayanlar için sıkça sorulan soruları da yanıtlayalım.

Esaret Dizisi Nerede Cekildi 3

Sıkça Sorulan Sorular

Esaret dizisi nerede çekiliyor araştırmasını yapan kişilerin sıkça sorduğu diğer sorular:

1- Esaret dizisinin çekildiği konak nerede?

Esaret dizisinde yer alan konak, sahne mekanları arasında en çok tercih edilen alanlardan birisidir. Bu nedenle konağın nerede olduğu da sıkça araştırılıyor. Esaret dizisinin çekildiği konak, İstanbul’un Beykoz ilçesinde bulunan, geniş bahçesi, hamamı, tarihi mutfağı, salonu ve dokuz adet yatak odasıyla ilgi çeken bir yapıdır. İlgili konakta daha önce İstanbullu Gelin dizisi çekilmiş, o dizide burası Boran Konağı olarak adlandırılmıştır.

2- Esaret dizisi hangi kitaptan uyarlama?

Esaret dizisinin hangi kitaptan uyarlama olduğu da merak edilen sorular arasında yer alıyor. Ancak Kanal 7’nin Esaret dizisinin senaryosu Başak Yazı Odası tarafından üretiliyor. Dizinin kitaptan uyarlama olup olmadığına dair ise bir bilgi bulunmuyor.

Esaret dizisi nerede çekiliyor sorusunu detaylı bir şekilde yanıtladık. Dizi hakkında merak ettiğiniz diğer soruları yorumlar bölümüyle sorabilir, ayrıca görüşlerinizi paylaşabilirsiniz