Ünlü gazeteci Fatih Altaylı yıllardır en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Yazdığı köşe yazıları ve sunduğu programlar her zaman ses getiriyor.

Bu nedenle ünlü gazetecinin özel hayatı da yakından takip ediliyor. Birçok kişi Fatih Altaylı evli mi diye merak ediyor.

Deneyimli gazeteci hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık.

Fatih Altayli Evli Mi

Fatih Altaylı Evli Mi?

Gazeteciliğe 1982 yılında başlayan Fatih Altaylı 40 yılı aşkın kariyerinde her zaman çok konuşulan bir isim oldu. Özellikle 1995 yılından itibaren uzun yıllar sunuculuğunu yaptığı Teke Tek programıyla hem büyük ün kazandı hem de gündemden hiç düşmedi.

Birbirinden ünlü isimleri ağırladığı bu programa ek olarak çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Yazdığı köşe yazıları sosyal medyada da sık sık gündem oldu. Deneyimli gazeteci geçtiğimiz yıl uzun süredir çalıştığı Haber Türk ekranlarından ayrıldı ve kendi internet sitesi ile Youtube kanalından yayınlar yapmaya başladı.

Bunun sonucunda birçok kişi sosyal medyadaki popülerliği her geçen gün artan ünlü gazeteci hakkında daha fazlasını öğrenmek istemeye başladı. En çok merak edilen konuların başında ise Fatih Altaylı evli mi sorusu geliyor.

Deneyimli gazeteci 1995 yılından beri Hande Altaylı ile evlidir. Çiftin bu evlilikten bir çocukları var.

Fatih Altayli Evli Mi 2

Fatih Altaylı Eşi Hande Altaylı Kimdir?

Fatih Altaylı evli mi sorusuna cevap bulanlar ünlü gazetecinin eşi Hande Altaylı hakkında daha fazla bilgi almak istiyor.

29 yıldır Fatih Altaylı ile evli olan Hande Altaylı, 17 Haziran 1971 tarihinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde dünyaya geldi. Babası Hasip Güner Türel avukat ve annesi Bilge Türel ise ev hanımıdır. Ceyda Erenoğlu adında bir ablası vardır. İlkokulu bitirdikten sonra Galatasaray Lisesi'nde yatılı olarak okumaya başladı. Liseden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Bölümü’nde eğitim aldı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra çeşitli reklam ajanslarında yazarlık yaptı. Aynı zamanda şarkı sözleri yazmaya başladı. Daha sonra kitap yazarlığı yapmaya karar verdi ve ilk kitabı olan Aşka Şeytan Karışır’ı 2006 yılında yayımladı. Kitap kısa sürede çok satanlar listesine girdi. 2009 yılında ikinci kitabı olan Maraz’ı yayımladı. Bu kitap da okuyuculardan büyük ilgi gördü.

2012’de Kahperengi ve 2015’te de Delice adlı kitaplarını yayımladı. Bu kitaplarla da daha önceki başarılarını devam ettirdi. Özellikle Kahperengi kitabı önemli satış rakamlarına ulaştı ve oldukça popüler oldu. Hatta 2013 yılında Merhamet adıyla diziye uyarlandı.

Dizide Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen gibi yıldız isimler oynadı. Merhamet dizisi ayrıca Bulgaristan, Hırvatistan, İran ve Sırbistan’da yayınlanarak uluslararası alanda büyük ilgi gördü.

Fatih Altayli Evli Mi 3

Zeynep Altaylı Kaç Yaşında?

Fatih Altaylı evli mi sorusuna yanıt bulanlar ünlü gazetecinin eşi Hande Altaylı’nın kaç yaşında olduğunu öğrenmek istiyor.

Yazdığı kitaplarla adından sıkça söz ettiren Hande Altaylı, 17 Haziran 1971 tarihinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde dünyaya geldi. Şu anda 53 yaşındadır.

Zeynep Altaylı Hangi Diziyi Yazdı?

Fatih Altaylı’nın eşi Hande Altaylı yazdığı kitaplarla büyük başarılar yakaladı. Yazdığı her kitap çok satanlar listesine giren ünlü yazarın özellikle Kahperengi kitabı çok popüler oldu.

2012 yılında yayımladığı Kahperengi kitabı, Merhamet adıyla diziye uyarlandı. Dizinin senaryosunu ise Mahinur Ergun üstlendi. Diğer bir deyişle Hande Altaylı doğrudan dizi yazarlığı yapmadı.

Fatih Altaylı Ne Zaman Evlendi? Fatih Altaylı Kaç Çocuğu Var?

Fatih Altaylı evli mi sorusuna cevap bulanlar ünlü gazetecinin ne zaman evlendiğini de öğrenmek istiyor.

Deneyimli gazeteci, 1995 yılında Hande Altaylı ile evlendi. Çiftin bu evlilikten bir çocukları oldu.

Fatih Altaylı Babası Kimdir?

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı’nın babasının kim olduğu sık sık merak ediliyor. Fatih Altaylı’nın babası Talat Altaylı’dır. Talat Altaylı, Van’ın en zengin isimlerinden biri olan Hüsamettin Altaylı’nın oğludur. Almanya’da üniversitede okuyarak yüksek mühendis oldu.

17 Ocak 2010 tarihinde tedavi gördüğü Florence Nightingale Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Fatih Altayli Evli Mi3

Zeynep Altaylı Kimdir?

Zeynep Altaylı, Fatih Altaylı ile Hande Altaylı’nın kızıdır. 16 Nisan 2000 tarihinde dünyaya geldi.

Zeynep Altaylı Kaç Yaşında?

Fatih Altaylı ve Hande Altaylı çiftinin kızları olan Zeynep Altaylı, 16 Nisan 2000 tarihinde dünyaya geldi. Şu anda 24 yaşındadır.

Fatih Altaylı ve eşi Hande Altaylı hakkında merak edilenleri sizler için yanıtladık.