Fenerbahçe Spor Kulübü, kulüp başkanı Ali Koç ile teknik direktör Jose Mourinho arasında maçın devre arasında gerginlik çıktığı iddialarını yalanladı.

Geçtiğimiz akşam oynanan derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmiş, eski hakem Ahmet Çakar ise Koç ile Mourinho arasındaki iddiayı ortaya atmıştı.

Çakar iddiasını şu sözlerle aktarmıştı.

"Jose Mourinho ile Ali Koç arasında çok ciddi gerginlik yaşanmış. Mourinho'nun basın toplantısına çıkmama sebebi Ali Koç ile yaşadığı problem. Okan Buruk'un uzun konuşma sebebi falan hikaye.

Jose Mourinho, ilk defa özel arabasıyla stattan ayrılmış. Takım otobüsüne binmemiş. Ayrıca Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın da ikiliye müdahale ettiği söyleniyor."

Kulüpten Açıklama

Fenerbahçe ise iddiaları yalanlayan şu açıklamayı yaptı:

"Dün akşam oynanan karşılaşmanın devre arasında Başkanımız Ali Koç’un soyunma odasına indiği, gerginlik yaşandığı iddia ve söylemleri doğru değildir. Başkanımız maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla da hiçbir iletişimi olmamıştır.

Bu yalanı ortaya atanları ve amaçlarını gayet iyi biliyoruz. Bu kişilerin ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsülü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz."