Eski oyuncu Gamze Özçelik, oyuncu Reshad Strik ile evlendi. Düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Daha önce Uğur Pektaş ile evli olan Gamze Özçelik, yeniden nikah masasına oturdu. Çiftin mutlu anları, arkadaşları tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Gamze Özçelik Pektaş, 26 Ağustos 1982, İstanbul Türk oyuncu, sunucu ve modeldir.Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look 4. sü, 2000'de Kanal D 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.

RESHAD STRIK KİMDİR?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde doğan Boşnak kökenli bir aktör. Yeni Güney Galler eyaletindeki Central Coast bölgesinde büyüdü. Gençliğinde sörf ve boks ile ilgilendi. Ulusal bir reklam filminde rol aldıktan sonra Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'ne katılmıştır. Mezun olduktan sonra "Blue Heelers" adlı televizyon şovuna konuk oldu. Daha sonra "Headland" dizisinde rol aldı. ABD'ye giderek Los Angeles'ta çalışma fırsatı bulmuş ve burada "The Hills Have Eyes 2" filminde Mickey adlı bir Amerikalı askerini canlandırdı. Ayrıca Jessica Simpson’ın “A Public Affair” klibinde de rol aldı.