Magazin

İrem Helvacıoğlu Kaç Yaşında? Sevgilisi Var mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle büyük bir popülerlik yakalayan İrem Helvacıoğlu kaç yaşında? İşte detaylar...

Abone Ol

İrem Helvacıoğlu Türkiye’nin ünlü simalarından biridir. Sergilediği oyunculuk performansı yanı sıra Helvacıoğlu, özel hayatı ile de sık sık konuşuluyor. Son zamanlarda özellikle İrem Helvacıoğlu yaş konusunda da kullanıcılar tarafından araştırılıyor.

Şimdi merak edenler için İrem Helvacıoğlu kaç yaşında olduğunu ve ünlü oyuncunun hakkında diğer sorulan sorulara değinelim. İşte, ayrıntılar…

İrem Helvacıoğlu Kaç Yaşında?

Sevenleri tarafından yakından takip edilen İrem Helvacıoğlu, kişisel yaşantısına dair pek çok soru alıyor. Başarılı film ve dizi oyuncusu uzun yıllardır kariyerine farklı rollerde devam ediyor ve özellikle kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Peki, İrem Helvacıoğlu kaç yaşında?

2 Şubat 1990 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, günümüzde 34 yaşındadır. 34 yaşındaki genç oyuncu, yaklaşık 14 yıldır kariyerine devam etmekte ve yer aldığı projelerle geniş kitlelere ulaşmaya devam etmektedir.

İrem Helvacıoğlu’nun boyunun ise 1.70 cm olduğu bilinmektedir.

İrem Helvacıoğlu kaç yaşında sorusunu yanıtladıktan sonra oyuncu hakkında diğer merak edilen sorulara da değinelim…

İrem Helvacıoğlu’nun Oynadığı Dizi ve Filmler

34 yaşındaki oyuncu İrem Helvacıoğlu, kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde yer almıştır. 2010 yılından beri bu sektörde yer alarak adından söz ettiren İrem Helvacıoğlu, dizi ve filmleri sevenleri tarafından yakından takip ediliyor. 

İrem Helvacıoğlu, ilk olarak Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alarak kendini geliştirmiştir. Daha sonra ise İrem Helvacıoğlu seyirci karşısına, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” isimli dizide Narin rolünde çıkmıştır.

Ardından İrem Helvacıoğlu, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Nurbahar Hatun (Clara) karakterini canlandırarak yeteneğini geniş kitlelere duyurmuştur. 2013 ve 2014 yıllarında “Kurtlar Vadisi Pusu” isimli dizide Esra Türkmen rolüyle ekranlara gelmiştir.

İrem Helvacıoğlu 2016 yılında “No 309” dizisinde Pelinsu Yalın karakterini başarıyla canlandırdıktan sonra, 2018 ve 2019 yıllarında büyük ilgi gören “Sen Anlat Karadeniz” dizisinde başrol oynayarak, Nefes Zorlu karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır.

İrem Helvacıoğlu dizileri arasında “Güneşin Kızları”, “Seni Çok Bekledim”, “Baş Belası”, “Yürek Çıkmazı” ve “Annenin Sırrıdır Çocuk” gibi projelerde de yer almaktadır.

İrem Helvacıoğlu sinema kariyerinde ise ilk olarak 2014 yapımı “Aşkın Dili” filminde yardımcı oyuncu olarak yer almış, ardından 2016 yılında da “Organik Aşk Hikayeleri” filminde Özge karakteriyle başrolde izleyici karşısına çıkmıştır.

2017 yılında ise İrem Helvacıoğlu, “Babası” isimli filmde Aslı karakterine hayat vermiştir. 2018 yılında İrem Helvacıoğlu, “Kızım ve Ben” filminde Serap rolünde seyirci karşısına çıkmıştır. Son olarak, 2020 yılında ise İrem Helvacıoğlu “Eflatun” filminde de başrolde yer almıştır.

Dijital platformlarda da adından söz ettiren ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 2022 yılında Disney+’ta yayınlanan “Kaçış” dizisinde başrol olarak Zeynep Karaca karakterini canlandırmıştır. 2024 yılına gelindiğinde ise Helvacıoğlu, “Karadut” dizisinde Zuhal Erdem karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştır. İrem Helvacıoğlu bu dizide Şükrü Özyıldız ile başrol paylaşmaktadır. 

İrem Helvacıoğlu Evli mi?

İrem Helvacıoğlu kaç yaşında sorusu yanı sıra oyuncunun özel hayatı da oldukça merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, İrem Helvacıoğlu’nun sevgilisi var mı? 

Öncelikle İrem Helvacıoğlu evli olmadığı ve daha önce hiç evlenmediği bilinmektedir. İrem Helvacıoğlu bilinen ilişkilerinden biri Yolaç Özcan’dır. İrem Helvacıoğlu, 2021 yılında şef olan Yolaç Özcan ile uzun bir birliktelik yaşamıştır. Daha sonra, Yolaç Özcan ve İrem Helvacıoğlu çifti 2023 yılında ayrılmıştır. 

İrem Helvacıoğlu şimdilerde ise Ural Kaspar ile bir birliktelik yaşamaktadır. İrem Helvacıoğlu Instagram’da Ural Kaspar ile olan fotoğrafını sevgi dolu sözlerle paylaşım yapmıştır. 

İrem Helvacıoğlu sevgilisi Ural Kaspar ile olan fotoğrafına şu notu düşmüştür:

“Her geçen gün daha çok ve daha çok sevgi, aşk, eğlence ve daha bir sürü şey… Seni çok seviyorum.”

İrem Helvacıoğlunun sevgilisi Ural Kaspar bir restoranın ortak kurucusu ve işletmecidir.

Sıkça Sorulan Sorular

İrem Helvacıoğlu kaç yaşında konusuna dair diğer merak edilen sorular aşağıdaki gibidir:

İrem Helvacıoğlu Babası Nereli?

İrem Helvacıoğlu’nun Albay olan babasının Ankaralı olduğu bilinmektedir. Oyuncunun dedesi ise Selanik Arnavutudur. 

İrem Helvacıoğlu Nereli?

İrem Helvacıoğlu 2 Şubat 1990 tarihinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Fakat aslen Ankaralıdır ve babasının mesleğinden dolayı Erzurum, Ankara ve Malatya gibi Türkiye’nin pek çok yerinde yaşamını sürdürmüştür.

İrem Helvacıoğlu Estetik Yaptırdı mı?

İrem Helvacıoğlu geçtiğimiz yıllarda burun estetiği operasyonu geçirmiştir. Helvacıoğlu bu operasyon hakkında şu açıklamayı yapmıştır:

“Yıllardır nefes alma problemi yaşıyordum. Bu ameliyat erteleyip de yaptıramadığım bir operasyondu. Estetik değil de sağlık sorunlarından dolayı ameliyat oldum.”