Magazin

Kadir Ezildi Kimdir? Nereli? Nişanlısı Kim?

Temizlik fenomenlerinden olan Kadir Ezildi, Instagram adlı sosyal medya platformunda oldukça popüler! Kendisinin evlilik hazırlıkları da Kadir Ezildi kimdir ile birlikte nişanlısının kim olduğuna dair de merakları artırdı. İşte, detaylar...

Abone Ol

Temizlik Avcıları, Temizlik Benim İşim ve En Hamarat Benim gibi ev içi konular ile sık sık gündeme gelen Kadir Ezildi’nin ilişkisi de oldukça dikkat çekiyor.

Hem sosyal medya paylaşımları hem de kendine has sunduğu televizyon programları ile ünlenen Kadir Ezildi, adından söz ettirmeye devam ediyor. Kadir Ezildi’nin nişanlanmasının ardından nikah hazırlıkları için sevgilisi ile birlikte hazırlıklara başlaması da nikahıın ne zaman olacağı konusunu merak ettirdi.

Ünlü yarışma programlarında sunuculuk yapan Kadir Ezildi’nin bu hazırlıkları kamuoyunda yankı buldu. Bu nedenle de Kadir Ezildi kimdir sorusu sık sık arama motorlarında aratılmaya başladı.

Peki Kadir Ezildi kimdir? Sevgilisi kim? Sizler için yazımızda başta Kadir Ezildi kimdir sorusu olmak üzere ünlü sunucu ile ilgili merak edilen soruları yanıtladık.

İşte detaylar…

Kadir Ezildi Kimdir?

Kadir Ezildi, sosyal medya paylaşımları ve kendine özgü sunduğu televizyon programları ile adından söz ettiriyor. ÜPopüler yarışma programlarında sunuculuk yaparak ünlenen Kadir Ezildi'nin nişan hazırlıkları da halk tarafından merak ediliyor. Bu nedenle, Kadir Ezildi kimdir sorusu arama motorlarında sık sık aratılıyor.

Kadir Ezildi kimdir sorusuna cevaben; Kadir Ezildi’nin 19 Mart 1995 senesinde Konya'da dünyaya geldiğini söyleyelim. Ünlü yarışma sunucusu Kadir Ezildi'nin babası Sivaslı, anne tarafı ise Bayburtludur. Üniversitede sosyoloji ve psikoloji bölümlerinde eğitim alan Ezildi, aile danışmanlığı konusunda da eğitim aldı. Ayrıca klinik psikolojide yüksek lisans yapmak gibi bir amacı olduğunu da her fırsatta dile getiriyor.

Bunlara ek olarak, Kadir Ezildi daha öncelerde özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak da çalışmıştır. Annesi ve erkek kardeşi ile beraber İstanbul'da yaşamaktadır. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sayesinde popüler olan Ezildi, televizyon programları sunarak geniş kitlelere ulaşmış ve ünlenmiştir.

Kadir Ezildi Nişanlı Mı?

Kadir Ezildi'nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda parmağındaki alyansın görülmesinden sonra nişanlı olduğuna dair iddialar ortaya çıkmıştı. Bu durumdan sonra Kadir Ezildi bu iddiaları reddetmiş ve yüzüğün kendisine ait olmadığını söylemişti.

Kadir Ezildi, Instagram hesabından yüzük konusu ile ilgili yaptığı bir paylaşımda şu cümleleri kullandı:

  • "Yüzüğümü çok soruyorsunuz. Yardım yayınında görenler olmuş. Bacımın evlilik yüzüğü. Kısmetliydi taktım hayırlı kısmetlerim olsun.”

Kadir Ezildi'nin bacım dediği kişinin, birkaç ay önce kaybettiği anneannesi olduğu ortaya çıktı. Kadir Ezildi, sunduğu programlarda ve sosyal medya paylaşımlarında da sık sık ben evlenmem diyordu. Ancak, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı hikayelerde nişan hazırlıklarına başladığını “çarşı pazar gezmeler başladı” notuyla duyurdu. 

Yayınlanan temizlik programları ve sosyal medya paylaşımlarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kadir Ezildi, evlilik yolunda ilk adımını atarken bu durumu da hayranları ile paylaşıyor. Gizem Türemen ile 19 Temmuz’da evlilik yoluna girecek olan Kadir Ezildi oldukça heyecanlı ve mutlu görünüyor.

Gamze Türkmen Kimdir?

Kadir Ezildi kimdir sorusunu cevapladıktan sonra Ezildi’nin kiminle birlikte olduğundan da bahsetmiştik. Kadir Ezildi’nin sevgilisi Gamze Türkmen ile nikah masasına oturacağı konuşulurken, Gamze Türkmen’in de kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Gamze Türkmen, Canlar Cananı Muhammed ilahisi ile tanınan Fırat Türkmen'in kardeşi. Gamze Türkmen, Erzurum'un Yakutiye ilçesinde dünyaya geldi.

Magazin haberlerinde Kadir Ezildi ile Gamze Türkmen çiftinin nişanlarına hazırlanmak için çarşı pazar gezdikleri söyleniyor. Ayrıca, zorlu ve yorucu bir dönemden geçen çifte, sosyal medya platformlarından tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.

Kadir Ezildi’nin Sunduğu Programlar

Kadir Ezildi kimdir dendiğinde ilk akla gelen şey ise Ezildi’nin sunduğu programlar oluyor. Kendine özgü sunduğu programlar ile ünlenen Ezildi oldukça büyük bir kitleye hitap ediyor. 

Sizler için Kadir Ezildi’nin sunduğu programları listeledik;

  • Temizlik Avcıları
  • Temizlik Benim İşim
  • En Hamarat Benim

Kadir Ezildi Sosyal Medya

Ünlü isimleri takip etmenin en iyi yollarından biri, onların hayatlarına hakim olma fırsatını yakalayabildiğimiz sosyal medya hesaplarıdır. Sosyal medya, kamuoyunun, ünlüler ile aralarında bağ kurarak kendilerini tanıtmaları için en iyi platformlardan biridir.

Kadir Ezildi kimdir diye merak ettiğimizde ilk bakılabilecek yer olan Instagram hesabına göz atabiliriz. Kadir Ezildi’nin resmi Instagram hesabında 3,9 milyon takipçisi bulunurken, 704 adet yayınladığı gönderi bulunmaktadır. Sık sık gönderi ve hikaye paylaşan Kadir Ezildi’nin aktif bir Instagram kullanıcısı olduğunu söyleyebiliriz.

Kadir Ezildi’yi Instagram hesabı üzerinden takip etmek isterseniz Kadir Ezildi’nin resmi Instagram hesabı “kadir_ezildi” şeklindedir.