Sinema salonları 7 ay süren uzun bir aranın ardından kapılarını açıyor. Peki sinemaların ilk haftasında vizyonda hangi filmler var?

İçişleri Bakanlığı’ndan 1 Temmuz normalleşme genelgesi ile bugün yeniden açılan sinema salonlarında yerli komediler vizyona giriyor. 2 Temmuz haftasında “Hızlı ve Öfkeli 9”, “Hababam Sınıfı Yaz Oyunları”, “Undine” ve “Lux Æterna” filmleri izlenebilecek. Sinema severler kısmi pandemi tedbirleri altında filmleri gönül rahatlığıyla izleyebilecek.

YAZ BOYU YENİ FİLMLER

Sinemaseverleri yaz ayları boyunca yeni filmler bekliyor. 9 Temmuz haftasında ise “Korku Seansı 3: Katil Şeytan”, “Black Widow” ve “Süpernova” izleyicilerle buluşacak. 16 Temmuz haftasının vizyona giren filmleri ise “Sessiz Bir Yer 2”, “Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası”, “Space Jam: Yeni Efsane”, 2Spirit: Özgür Ruh” ve “Vay Babam Vay”. 30 Temmuz’da ise “The Suicide Squad: İntihar Timi”, “Jungle Cruise”, “Bize Müsaade”, “Düşkapanı”, “Mainstream”, “Süper Köpek ve Turbo Kedi” ve “Uzun Aşkın Kısası” filmleri vizyona girecek.