Marmaris Belediyesi, komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu belirtilen villanın kaçak olduğu ve yıkılacağı iddialarına ilişkin bir açıklama yayınladı.

Açıklamada, "Son zamanlarda çeşitli haberlere konu olan ilçemiz Turgut Mahallesi'nde kayıtlı, mülkiyeti Çamaşırhane Film Yapım AŞ’ye ait taşınmazla ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına aşağıdaki açıklamayı yapma gereği doğmuştur" denildi.

"İnceleme İçin Tekrar Gidilecek"

İnceleme için gittikleri villanın bahçe kapısının kapalı ve kilitli olması, etrafının kesici tel örgülerle çevrili olması sebebiyle içeri giremediklerinin belirtildiği açıklamada ayrıca şu ifadeler kullanıldı:

"Teknik ekiplerimiz gerekli teknik inceleme ve tespit için söz konusu taşınmaza gitmiş ancak bahçe kapısının kapalı ve kilitli olması, taşınmaz etrafının kesici tel örgülerle çevrili olması sebebiyle içeri girememiş, idari işlem tesis edilememiştir. Ancak söz konusu taşınmaza tekrar gidilecek ve üzerinde ilgili mer'i mevzuat hükümleri çerçevesinde tüm yasal idari iş ve işlemler tesis edilecektir."