MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında haftanın elemesi gecesi 8 Eylül Pazar akşamı yapıldı. Peki MasterChef'te bu hafta kim elendi, veda eden kim oldu? MasterChef kim elendi?

MasterChef'in ilk etabını Alper, Eda ve Nigar başarıyla tamamladı. İkinci etapta Muratcan, Zeynep, Beril ve Akın yarıştı. İkinci etapta Somer Şef'in özel tabağı olan The Alice tabağı yarışmacılardan istendi.

MasterChef Kim Elendi?

Bu hafta MasterChef'e veda eden isim, ana kadroya birinci sırada seçilen Zeynep Gültekin oldu.

Bu hafta potaya giren Zeynep, yarışmaya veda etti. Somer Şef'in özel tabağını yapan yarışmacılardan en kötü tabağı yapan Zeynep, Masterchef'ten bu hafta elenen isim oldu.

Elenen Zeynep'in İlk Sözleri Ne Oldu?

Zeynep gözyaşları içinde, "Okul gibiydi, çok şey öğrendim, hepinize çok teşekkür ederim. İlk yarışmacı olmanın verdiği bir şey vardı. Duygularını çok yüksekte yaşayan biriyim, hep böyle oldum. Ama amacım hiçbir zaman kimseyi üzmek, kırmak olmadı. Teşekkür ederim, çok şey öğrendim sizden. Hepiniz ayrı ayrı karakterlerde müthiş insanlarsınız" dedi.

MasterChef Zeynep Kimdir?

Masterchef'te ana kadroya giren ilk yarışmacı olan Sena Zeynep Gültepe, 27 yaşında ve İstanbul doğumlu.

Gastronomi mezunu olan Zeynep Gültepe, 7 yıldır profesyonel aşçılık yapıyor. Son bir yıldır ise fırıncı olarak kariyerine devam ediyor.

Ayrıca MasterChef Zeynep'in, bir kafede atölye çalışmalarına da katıldığı biliniyor.