Muratpaşa Belediyesi’nin kente gelen depremzedeler için oluşturduğu ücretsiz mağazası, Meydan Kavağı Mahallesi’nde bulunan Sosyal Yardım Merkezi’nde hizmet vermeye devam edecek. Mağaza, hafta içi her gün 09.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacak.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından 200 binin üzerinde afetzede Antalya’ya geldi. Otellerde, kamu kurum ve kuruluşlarına ait misafirhanelerde, öğrenci yurtlarında ya da tanıdıklarının, akrabalarının yanında kalan depremzedeler acil ihtiyaçlarını Muratpaşa Belediyesi’nin oluşturduğu ücretsiz mağazalardan karşıladı.

İlk ücretsiz mağaza, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri’nde (ASSİM) 8 Şubat’ta açıldı. Soğuksu Mahallesi Yaşlı Evi, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı ve 99. Yıl Kuvayi Milliye Spor Salonu’ndaki yardım toplama merkezlerinden bir yandan deprem bölgesine insani yardım TIR’ları gönderilirken diğer yandan ilçe sakinlerinin gönderdiği yardımlarla ücretsiz mağaza oluşturuldu.

Muratpaşa Belediyesi’nin ASSİM mağazası 20 Mart Pazartesi gününden itibaren, Meydan Kavağı Mahallesi’nde bulunan Sosyal Yardım Merkezi’nde hizmet vermeye devam edecek. Mağaza, hafta içi her gün 09.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacak.