GÜNDEM

Narin Güran'ı arama çalışmaları 12. gününde devam ediyor

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sırasında elbise ve bez parçası bulundu. Ürünler inceleme altına alındı.

Abone Ol

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 12 gündür aranan Narin Güran olayında yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz köyün muhtarı da olan amcası gözaltına alınan 8 yaşındaki küçük kızın DNA'sı, amcanın arabasında tespit edilmişti. Olayın aydınlatılması için anne ve baba da zaman zaman gözaltına alınarak sorgulanırken, komandolar tarafından da arama çalışmaları devam ediyor.

Amcanın Sorgusu Sürüyor

DHA'nın haberine göre; arama sırasında arazide bulunan elbise ve bez parçası gibi ürünler delil olarak alınarak, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Narin'in gözaltındaki amcası S.G.’nin işlemleri ise devam ediyor.

"Dünden Beri Önemli Bir Gelişme Olmadı"

Bölgede Narin Güran'ı arama çalışmalarını takip eden Halk TV muhabiri Ferit Demir'in yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar Narin konusunda dünden bu yana önemli sayılabilecek hiçbir gelişme maalesefki olmadı. Gözaltındaki amcasının sorgusu devam ediyor. Farklı ve önemli bir gelişme olursa emin olun ilk siz duyacaksınız" ifadeleri yer aldı.

Ne Olmuştu?

Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta saat 15.00 sıralarında Narin Güran'dan haber alamayan ailesinin yetkililere bildirmesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Bölgede, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekiplerince başlatılan arama çalışmaları 12. gününde devam ediyor.