GÜNDEM

Narin'in annesi, babası ve kardeşi de hâkim karşısına çıkacak

Narin Güran cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Narin'in annesi, babası ve kardeşi de hâkim karşısına çıkacak.

Abone Ol

Narin Güran cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınan 25 kişi adliyeye sevk edildi. Diyarbakır Adliyesi’ne getirilen şüpheliler, burada hakim karşısına çıkacak. Adliyeye getirilen 25 şüpheli arasında Narin’in annesi, babası ve kardeşi de bulunuyor. Adliyeye sevk edilenlerden, köyün imamı dahil 3 kişi serbest bırakıldı.

Narin’in amcasından 200 bin TL alarak, 8 yaşındaki Narin’i çuval içine koyarak dereye bıraktığını söyleyen itirafçı Nevzat Bahtiyar, dün savcılıkta çapraz sorguya alınmış, ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Gözaltına alınanlar arasında bulunan Tavşantepe Mahallesi’nden Nevzat Bahtiyar, Narin’in amcası Salim Güran’ın kendisine Narin’in cansız bedenini yok etmesi karşılığında kendisine 200 bin lira teklif ettiğini itiraf etmişti.

İtirafçı Bahtiyar, aracından aldığı çuval ile Narin’i Eğertutmaz Deresi yakınına gömdüğünü ve üzerini de 15-20 kg ağırlığında taş ile örttüğünü açıklamıştı.