Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar’ın hayatı, internette ve sosyal medyada takipçileri tarafından sıkça araştırılıyor. 1989-1996 yılları arasında Erbil’le evli kalan Nergis Kumbasar kaç yaşında merak ediliyor.

Nergis Kumbasar, senarist, oyuncu, manken ve sunucu kimliğiyle bilinen, günümüzde faaliyetleriyle takip edilen önemli isimlerden birisidir. Aslen Rizeli olan Nergis Kumbasar kimdir? Biyografisi ve hayatıyla birlikte sizlere aktarıyoruz!

Nergis Kumbasar Kaç Yaşında?

Nergis Kumbasar gençliği ve günümüzdeki faaliyetleriyle takip edilen ünlü isimler arasında yer alıyor. Mehmet Ali Erbil’le yapmış olduğu evliliği 1996 yılında bitiren ve Yasmin Erbil’in de annesi olan Nergis Kumbasar kaç yaşında? İşte yanıtı…

Nergis Kumbasar’ın doğum tarihi 25 Mayıs 1963’tür. Ankara doğumlu olan sanatçı ve model Kumbasar, 2024 yılı itibariyle 61 yaşındadır. Nergis Kumbasar yaşı haricinde aynı zamanda hayatıyla da merak ediliyor.

TRT 1 ekranlarında 1986 yılında yayınlanan Dokuzuncu Hariciye Koğuşu adlı dizide Nüzhet karakteriyle oyunculuğa adım atan Nergis Kumbasar’ın hayatı…

Nergis Kumbasar Kac Yasinda 3

Nergis Kumbasar Kimdir?

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi olan ve Yasmin Erbil’in de annesi olan Nergis Kumbasar, oyuncu ve senarist kimliği haricinde aynı zamanda manken ve modellik kariyeriyle de biliniyor. Nergis Kumbasar biyografisiyle merak edilirken hayatını sizler için inceliyoruz. Nergis Kumbasar kimdir? İşte yanıtı…

Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Babası Rizeli bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelen iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Abidin Kumbasar’dır.

Nergis Kumbasar’ın aynı zamanda kendisinden yaşça küçük Deniz adında bir de kardeşi bulunuyor. Babası Abidin Kumbasar’ın spiker Canan Kumbasar’la yapmış olduğu evlilikten Genco Güralp adında bir oğlu daha bulunmaktadır.

Nergis Kumbasar, babasının ABD’deki çalışmaları nedeniyle anaokulu orada bitirmiştir. TED Ankara Koleji’nde eğitim gördüğü esnada annesinin yönlendirmesiyle zarafet ve mankenlik okuluna gönderilmiştir.

Kumbasar, daha sonra Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ndeki iktisat eğitimini yarıda bırakarak İstanbul’da mankenlik yapmaya başlamıştır. Nergis Kumbasar, daha sonraki açıklamalarında bu kararın en büyük pişmanlığı olduğu belirtmiştir.

Nergis Kumbasar, mankenlik yaptığı dönemde pek çok reklam filminde oynadı. 1986 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Dokuzuncu Hariciye Koğuşu adlı dizideki Nüzhet karakteriyle oyunculuğa adım atmıştır. Kumbasar, aynı zamanda 1980’li yıllarda sunuculuğa da başlamıştır.

Nergis Kumbasar Mehmet Ali Erbil’le 1989 yılında evlendi. Bu evlilikten 1995 yılında Yasmin adında bir kızı oldu.

İlgili İçerik: Yasmin Erbil Kaç Yaşında? Mehmet Ali Erbil'in Kızı Kimdir?

1996 yılında Mehmet Ali Erbil’den boşanan Kumbasar, 2000 yılında Eyvah Kızım Büyüdü adlı dizideki Berna rolüyle ekranlara geri döndü. Daha sonraki dönemlerde çeşitli yapımlarla ekranlara gelen Kumbasar, 2007 yılında yayınlanan Evimin Erkeği adlı dizinin senaryosunu yazdı.

2015-2017 yılları arasında Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Neriman karakterini canlandıran Nergis Kumbasar kimdir sorusunu bu şekilde yanıtlayabiliriz. Şimdi ünlü oyuncu, manken, senarist ve sunucunun hayatına dair detayları aktaralım…

Nergis Kumbasar Kac Yasinda 2

Nergis Kumbasar Nereli?

Daha çok oynadığı filmler ve dizilerle tanınan Nergis Kumbasar, Mehmet Ali Erbil’in eski eşi olması nedeniyle de sıkça araştırmalara konu oluyor.

Nergis Kumbasar kaç yaşında sorusunu sizler için yanıtladıktan sonra, nereli olduğuna dair bilgileri paylaşalım. Acemi Cadı dizisinde Melda karakterini canlandıran Nergis Kumbasar nereli? İşte yanıtı…

Nergis Kumbasar, 1963 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ancak babası Abidin Kumbasar aslen Rizelidir. Dolayısıyla Nergis Kumbasar aslen nereli sorusunu Rizelidir şeklinde yanıtlayabiliriz.

Nergis Kumbasar kaç yaşında sorusuna yanıt arayan kişiler, aynı zamanda ünlü ismin kaç evlilik yaptığını da merak ediyor. 1989-1996 yılları arasında Mehmet Ali Erbil’le evli kalmıştır.

Nergis Kumbasar Kac Yasinda 1

Nergis Kumbasar Evliliği

Nergis Kumbasar yaşı ve şu anda ne iş yaptığıyla merak edilen bir isim olarak aynı zamanda kaç kere evlendiğiyle de araştırılıyor. Daha önce Mehmet Ali Erbil’le evlenen Nergis Kumbasar kaç kere evlendi? İşte detaylar…

Nergis Kumbasar, 1989 yılında Mehmet Ali Erbil’le evlenmiş, bu evlilikten de 1995 yılında Yasmin adında bir kızı olmuştur. Kumbasar, devam eden süreçte kızının doğumundan sonraki yıl Erbil’den boşanmıştır.

1996 yılında Mehmet Ali Erbil’den boşanan Nergis Kumbasar, bu tarihten itibaren başka bir evlilik yapmamıştır. Nergis Kumbasar evliliklerini merak eden kişiler için bu bilgileri verebiliriz.

Nergis Kumbasar Kac Yasinda 5

Nergis Kumbasar Filmleri ve Dizileri

Nergis Kumbasar, sunucu ve modellik kariyeri haricinde aynı zamanda oyunculuk ve senaristlik kariyeriyle bilinen bir isimdir. Nergis Kumbasar kaç yaşında sorusuna yanıt arayan kişiler için Kumbasar’ın rol aldığı filmleri ve dizileri özetleyelim.

Nergis Kumbasar filmleri ve dizileri şu şekildedir:

Sevmek ve Ölmek Zamanı (1989)

Sinema Filmi

Muhteris Ruhlar (2002)

Sinema Filmi

Neva (2013)

Sinema Filmi

Çat Kapı Aşk (2019)

Sinema Filmi

Masal Zamanı: Melez Prenses (2022)

Sinema Filmi

Masal Zamanı: Sihirli Kapı (2023)

Sinema Filmi

Biricik Sevgilim (2024)

Sinema Filmi

Dokuzuncu Hariciye Koğuşu (1986)

Televizyon Dizisi

Eyvah Kızım Büyüdü (2001-2002)

Televizyon Dizisi

Tam Pansiyon (2004)

Televizyon Dizisi

Çapkın (2005)

Televizyon Dizisi

Acemi Cadı (2006-2007)

Televizyon Dizisi

Papatyam (2009-2011)

Televizyon Dizisi

Kiralık Aşk (2015-2017)

Televizyon Dizisi

Türk Malı (2017)

Televizyon Dizisi

Darısı Başımıza (2018)

Televizyon Dizisi

İyi Günde Kötü Günde (2020)

Televizyon Dizisi

Seversin (2022)

Televizyon Dizisi

Benim Güzel Ailem (2023)

Televizyon Dizisi

Sihirli Annem (2021-2022)

İnternet Dizisi

Sadece Arkadaşız (2022)

İnternet Dizisi

Organizasyon Bizim İşimiz (2023)

İnternet Dizisi

Lipton (2016)

Reklam Filmi

Signal (2016)

Reklam Filmi

Evimin Erkeği (2007)

Senarist

Sardunya Sokağı (2007)

Senarist

Yeniden Başlasın (2008)

Sunucu

Nergis Zamanı (2018-2019)

Sunucu

Nergis Kumbasar kimdir sorusuna yanıt arayanlar için ünlü ismin filmlerini, dizilerini ve yer aldığı yapımları bu şekilde özetleyebiliriz. Şimdi kısaca sıkça sorulan soruları yanıtlayalım…

Sıkça Sorulan Sorular

Nergis Kumbasar kaç yaşında sorusuyla birlikte merak edilen diğer soruları yanıtlayalım:

1- Nergis Kumbasar kaç doğumlu?

Nergis Kumbasar’ın doğum tarihi 25 Mayıs 1963’tür.

2- Nergis Kumbasar boyu kaç?

Nergis Kumbasar’ın boyu 175 cm olarak biliniyor.

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar kaç yaşında sorusuyla beraber ünlü ismin hayatına dair merak edilenleri sizlerle paylaştık. Ünlü sanatçı hakkında merak ettiğiniz diğer soruları yorumlar bölümünden sorabilir, ayrıca düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.