2022 yılında Survivor’da yarışan ve finale kalan isimlerden biri olan Nisa bölükbaşı yakın zamanda nişanlanması sebebiyle okuyucuların merak konusu olmuştur. Özellikle Nisa Bölükbaşı kaç yaşında merak edilmektedir. Nisa Bölükbaşı hakkında merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

Nisa Bolukbasi Kac Yasinda 5

Nisa Bölükbaşı Kaç Yaşında?

2022-2023 yılında yayınlanan Survivor yarışmasına katılmasının ardından ünlenen ve büyük bir hayran kitlesi edinen Nisa Bölükbaşı, özel hayatıyla sık sık gündemde.

Kendisi hakkında merak edilenlerden biri de genç ismin kaç yaşında olduğudur. Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz1998 yılında doğmuştur. 2024 yılı itibariyle ise 26 yaşındadır.

Nisa Bölükbaşı Nereli?

Survivor yarışma sürecindeyken Nisa Bölükbaşı’nın Türkçe konuşma konusunda bazı zamanlarda zorlandığı biliniyor. Aksanı da farklı olduğu için Nisa Bölükbaşı nereli sorusu hayranları tarafından araştırılıyor.

Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 yılında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti olan Prag’da doğmuştur. Babası Türk, Annesi ise Çek Cumhuriyeti vatandaşıdır.

Nisa Bolukbasi Kac Yasinda 8

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Nisa bölükbaşı kaç yaşında sorusu kadar hayatıyla ilgili diğer detaylar da merak edilmektedir. Nisa Bölükbaşı'nın annesi babası nereli diye de sıkça sorulmuştur. Nisa Bölükbaşı’nın babası Türk ve Boşnak asıllı, annesi ise Çek asıllıdır.

Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi yüzme takımında yer almaya başlamıştır. Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edilen Nisa Bölükbaşı dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kalmıştır.

Nisa Bölükbaşı yüzme ve kayak dışında da sporla oldukça ilgilidir. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergilemiştir. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası olan Nisa Bölükbaşı bununla beraber voleybol oynamaya da başlamıştır. Libero olan Nisa Bölükbaşı 2018 yılında Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etmiştir.

Yine 2018 yılında Mimarlık okumaya başlayan Nisa Bölükbaşı günümüzde de okuluna devam etmektedir. Nisa Bölükbaşı mimarlığı Prag’da okumaktadır. Nisa Bölükbaşı boy olarak 1,70 metre boyundadır. Ayrıca kendisi 60 kilodur.

Ogeday Girişken ile olan ayrılığından sonra Nisa Bölükbaşı yeni sevgilisi ile gündeme gelmektedir.

Nisa Bolukbasi Kac Yasinda 4

Nisa Bölükbaşı Sevgilisi Kim?

2022 Survivor All Star yarışmasının birincisi olan Nisa Bölükbaşı, 2017 Survivor yarışmasının birincisi Ogeday Girişken ile olan ilişkisine kesin olmayan sebeplerden ötürü son vermiştir. Ardından beraber olduğu sevgili Yiğit İnandı ile gündeme gelmiştir.

Nisa Bölükbaşı aşk hayatı ile magazinlerin odağı olmuştur. Önceleri 2020 Survivor’da beraber mücadele ettiği Barış Murat Yağcı ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı Taksim meydanında evlilik teklifi almıştı. Bir süre sonra ayrılmaya karar veren çiftin ilişkisinin bitmesinden sonra Ogeday Girişken ile aşk haberleri gündem olmuştu.

Günümüzde ise yeni sevgilisi Yiğit İnandı ile gündem olan Nisa Bölükbaşı Yiğit İnandı çifti geçtiğimiz günlerde nişanlandı. Nisa Bölükbaşı nişanlısı Yiğit İnandı hakkında detaylar aşağıdaki gibidir:

Nisa Bolukbasi Kac Yasinda

Yiğit İnandı Kimdir?

19 Haziran, 1999 tarihinde dünyaya gelen Yiğit İnandı Aslen Rizelidir. 10 yaşındayken ailesi ile beraber ABD'ye gitmiş ve New York ile Florida'da yaşamıştır. Sosyal medyada paylaştığı videolarla dikkat çeken Yiğit, günümüzde 95 bin takipçiye sahiptir.

Yiğit İnandı Survivor yarışmasına katıldığı iddia edilse de kesin bir bilgi kaynaklarda bulunmamaktadır. Nisa Bölükbaşı ile nişanlanmasını sosyal medya aracılığı ile duyurmuştur. Çift sade bir kutlama ile nişanlanmıştır.

Nisa Bolukbasi Kac Yasinda 2

Sıkça Sorulan Sorular

Nisa bölükbaşı kaç yaşında sorusu dışında merak edilen sorular ve bu soruların cevapları aşağıdaki gibidir:

Nisa Bölükbaşı Instagram Kullanıyor Mu?

Instagram kullanan Nisa Bölükbaşı’nın Instagram’da 1,3 milyon takipçisi vardır. Kullanıcı ismi “@nisabolukbasi” olarak geçmektedir.

Nisa Bölükbaşı Hangi Yıl Şampiyon Oldu?

Survivor’a ilk defa 2020 yılında katılan Nisa Bölükbaşı 2022 yılında Survivor All Star şampiyonu olmuştur.