NOW TV'de hafta sonu haberlerini sunan Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Avrupa’daki ülkelerde sokaklarda hayvan olmamasını örnek gösterip yaptığı açıklamayı eleştirmişti.

Tosun'un eleştirisi sonrası kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarıldığı öğrenilmişti. Bugün ise NOW TV ile Gülbin Tosun'un yollarının ayrıldığı açıklandı.

Haberler Ozan Gündoğdu'ya Emanet

Yeni sunucunun ise pazar günleri NOW TV'de yayınlanan "Benden Söylemesi" programından Ozan Gündoğdu olduğu duyuruldu.

Gündoğdu haberi, "Umarım başarılı olabilirim çünkü Gülbin Tosun’un 15 yıldır büyük bir istikrar ve başarıyla yürüttüğü işin sorumluluğunu almış oldum" ifadeleriyle açıkladı.

Ozan Gündoğdu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili dostlar;

NOW TV ekranlarına değil ama pazar günleri ilgiyle takip ettiğiniz Benden Söylemesi programına veda ediyorum. Bu benim için oldukça üzücü zira hem Merve Yıldırım’ın dostluğu hem de Meliha Okur’un tecrübesinden daha az faydalanacağım.

Ekrandaki yeni görevim hafta sonu ana haberleri sunmak olacak. Türkiye’deki gelişmeleri bundan sonra beraber anlamaya çalışacağız. Umarım başarılı olabilirim çünkü Gülbin Tosun’un 15 yıldır büyük bir istikrar ve başarıyla yürüttüğü işin sorumluluğunu almış oldum.

Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. 14 Eylül’de NOW TV ekranlarında görüşmek üzere."