Okan Bayülgen'in "Richard" oyunu, üçüncü sezonunda 110 bin seyirciye ulaştı. Bayülgen bu kez "Drakula" oyunuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sinemada da yoğun ilgi gören vampir avcısı Van Helsing rolünü ise "Jekyll & Hyde" müzikalindeki performansıyla büyük beğeni kazanan Hayko Cepkin canlandıracak.

Ünlü caz piyanisti Uraz Kıvaner, caz davulcusu Ayhan Öztoplu, gitarist Sertan Küley ve orkestra şefi Kemal Alpan’ın yönetimindeki orkestrada Kurtalan Ekspres’in bas gitaristi, unutulmaz bestelerin sahibi Ahmet Güvenç de yer alacak.

Tarihin  Kritik Eşiğine Bakış

Bram Stoker’ın 1897 tarihli romanı "Drakula", bugüne kadar pek çok müzikal, oyun ve filme ilham kaynağı oldu. Okan Bayülgen de "Drakula"yı yeniden yazıyor. Hikayeyi, tarihin kritik bir eşiğine; romanın 77 yıl sonrasına ve bugünden yarım asır öncesine taşıyor.

Oyunda Okan Bayülgen, Hayko Cepkin, Gizem Erdem, Derya Şensoy, Nihal Usanmaz, Gökşen Ateş, Devrim Özder Akın, Korhan Başaran, Gürdal Tak, Onur Şenol, Su Sonia Herring, Dilay Yıldız, Cüneyt Üstün sahnede olacak.

Oyun Sonrası Söyleşiler Yapılacak

Okan Bayülgen’in gelenek haline getirdiği oyun sonrası söyleşilerle seyirci ve oyuncular bir araya gelecek. 

"Drakula"nın Kasım ayında prömiyer yapması planlanıyor.