Türk televizyonlarındaki film yelpazesi gün geçtikçe genişlemeye devam etmektedir. Farklı türlerde birçok film her sene vizyona girmektedir. Netflix’in de Türkiye’de yayın yapmaya ve projeler çıkarmaya başlaması ile bu sayı daha da fazla artmıştır. Çıkarılan filmlerden biri de 2019 yapımı olan Öldür Beni Sevgilim adlı filmdir. Öldür Beni Sevgilim çıktığı zamandan beri sıklıkla aratılan biri film olmuştur. Film hakkında birçok soru sorulmaktadır.

Öldür Beni Sevgilim Nerede Çekildi sorusu ile birlikte araştırılan diğer soruları da sizler için cevapladık. İşte detaylar...

Oldur Beni Sevgilim Nerede Cekildi 3

Öldür Beni Sevgilim Nerede Çekildi?

2019 yılında yapılan Netflix ortaklığı da olan Öldür Beni Sevgilim’in yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturmaktadır. CJ Entertainment Turkey ve BKM Film’in katkıları ile hazırlanan Öldür Beni Sevgilim Nerede Çekildi sorusu film hakkında merak edilen konulardan biri olmuştur.

Öldür Beni Sevgilim isimli filmin çekimleri, tatil şehir olarak bilinen Muğla’da çekilmiştir. Yaz tatillerinin vazgeçilmez konumu olan Fethiye’de çekimler yapılmıştır. İzleyiciler ise daha çok hangi köyde çekildiğini merak etmektedir. Öldür Beni Sevgilim filmi Faralya Köyü’nde, otel çekimleri ise yine Fethiye’de olan Perdue Hotel’de yapılmıştır.

Oldur Beni Sevgilim Nerede Cekildi 8

Öldür Beni Sevgilim Konusu

Başrolleri Murat Boz ve Seda Bakan’ın paylaştığı Öldür Beni Sevgilim nerede çekildi sorusu ile birlikte filmin konusu da araştırılmaktadır. Gelin Öldür Beni Sevgilim konusunu yakından inceleyelim...

Murat Boz’un hayat verdiği Okan ile Seda Bakan’ın hayat verdiği Demet karakterleri uzun süredir evli olan bir çifttir. Okan ve Demet’in aşk hikayesi herkesin hayalinde olan hikayedir. Okan ve Demet ikilisi masalsı bir şekilde ilişkilerine başlamışlardır. Bu masalsı ilişkileri büyük heyecanlar ve tutku ile devam etmiştir. Ardından tüm bu yoğun aşk hikayesi mutlu bir sona kavuşmuştur. Ancak sorunlar da tam olarak burada baş göstermeye başlamıştır.

Okan ve Demet çifti evlendikten sonra hayatları sıradanlaştıkça heyecanları da bununla birlikte yavaş yavaş ölmeye başlamıştır. Birlikte geçirdikleri heyecanlı ve masalsı yıllara rağmen ilişkileri pek iyi bir rotada gitmemiştir. Evliliklerinin 5. senesine geldiklerinde Okan ve Demet çiftinin durumu artık işin içinden çıkamaz bir hal almıştır. İkili adeta birbirinden bunalmış bir hale gelmiştir. Bunun üstüne mali bunalımın da çökmesi ile ipler tamamen kopma noktasına gelmiştir. Okan ve Demet çifti birbirini öldürecek noktaya kadar gelmişlerdir.

Tam bu sırada gelişen bir olay çiftin ilişki dinamiklerini kökünden değiştirecektir. Piyangodan büyük ikramiye kazandıklarını öğrenen Okan ve Demet çifti arasında mecazen değil gerçekten bir ölüm-kalım mücadelesi başlar. 5 yıllık karı koca olan Okan ve Demet birbirlerini öldürme çabasına girişler. Tam bu sırada da evlilik yıldönümü için balayına giden çiftin çabaları tatilde bile devam edecektir. Okan ve Demet birbirlerini öldürme yolları ararken kendilerini birbirinden komik ve tehlikeli durumlar içerisinde bulacaklardır.

Öldür Beni Sevgilim filminin konusu bu şekildedir.

Öldür Beni Sevgilim Senaryosu Kimin?

Öldür Beni Sevgilim isimli filmin senaryosu Murat Dişli tarafından kaleme alınmıştır.

Oldur Beni Sevgilim Nerede Cekildi 7

Öldür Beni Sevgilim Oyuncuları

Öldür Beni Sevgilim filminin oyuncu kadrosu ünlü simalara yer vermektedir. 

Öldür Beni Sevgilim filminin oyuncu kadrosu aşağıdaki gibidir:

  • Okan – Murat Boz
  • Demet – Seda Bakan
  • Gonca - Açelya Topaloğlu
  • Bülent - Özgür Emre Yıldırım
  • Yalçın - Yosi Mizrahi
  • Ayşegül - Dilşad Şimşek
  • İlker -Ali Yoğurtçuoğlu
  • Hikmet – Halil Balkanlar
  • Sibel - Şebnem Bilgeer
  • Kasa Ustası - Sait Seçkin
  • Demet’in Müdürü - Cumhur Korkmaz
  • Otel Resepsiyonisti – Kerem Muslugil
  • Piyangocu - Hüseyin Bal
  • Okan’ın Paraşüt Pilotu – Serhat Toprak
  • Yalçın ve Ayşegül’ün Paraşüt Pilotu - İbrahim Kart

Oldur Beni Sevgilim Nerede Cekildi

Sıkça Sorulan Sorular

Öldür Beni Sevgilim nerede çekildi sorusu dışında merak edilip araştırılan diğer konular ve bu konuların cevapları şu şekildedir:

Öldür Beni Sevgilim Hangi Köyde Çekilmiştir?

Öldür Beni Sevgilim isimli film Faralya köyünde çekilmiştir.

Faralya Köyü Nerede?

Faralya Köyü Muğla ilinin Fethiye ilçesine bağlı bir köydür.

Öldür Beni Sevgilim Hangi Otelde Çekildi?

Öldür Beni Sevgilim filminin otel sahneleri Perdue Hotel’de çekilmiştir. Perdue Hotel Fethiye’de bulunmaktadır.

Öldür Beni Sevgilim Ne Zaman Çekildi?

2018 yılında yapımına başlanan Öldür Beni Sevgilim isimli film 2019 yılında tamamlanmıştır. 7 Mart 2019 yılında da gösterime girmiştir