NOW TV’de Gülbin Tosun’un yerine kimin geleceği merakla bekleniyordu. Sonunda bu ismin Ozan Gündoğdu olduğu açıklandı. Bu açıklamanın ardından Ozan Gündoğdu kimdir sorusu gündem oldu.

NOW TV hafta sonu haber sunucusu Ozan Gündoğdu’nun kim olduğuna bakalım.

Ozan Gundogdu Kimdir

NOW TV Hafta Sonu Haber Sunucusu Ozan Gündoğdu Kimdir?

NOW TV’de 15 yıldır hafta sonu haberlerini sunan Gülbin Tosun’un zorunlu izne çıkarılması büyük tepki çekmişti. Ancak kanal bu kararından geri adım atmadı ve Gülbin Tosun ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Gülbin Tosun’un yerine kimin geleceği merak edilmeye başlandı.

NOW TV kısa süre içinde 2009 yılından bu yana hafta sonu haberlerini sunan Gülbin Tosun’un yerine Ozan Gündoğdu’nun getirildiğini duyurdu. Birçok kişi zaman zaman televizyon ekranlarında ekonomi yorumcusu olarak görülen Ozan Gündoğdu kimdir diye merak etmeye başladı.

NOW TV yeni hafta sonu haber sunucusu Ozan Gündoğdu, 1989 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi’nde aldı. 2007 yılında buradan mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü’ne girdi. 2011 yılında dört yıllık lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu. Mezun olduktan sonra İktisat ve Maliye öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Van depreminden etkilenen çocuklar için Halkevlerinde gönüllü olarak yaz okulu öğretmenliği yaptı.

2018 yılında Birgün Gazetesi’nde Ekonomi Editörü olarak çalışmaya başladı. Ardından Halk TV ekranlarında yayınlanan Kayda Geçsin programında Murat Ağırel ve Timur Soykan ile birlikte yorumculuk yaptı. 2022 yılında NOW TV’ye transfer oldu. Burada ekonomi ve siyaset yorumculuğu yapmaya başladı.

NOW TV, 2009 yılından bu yana hafta sonu haberlerini sunan Gülbin Tosun’la yollarını ayırdı. Bu ayrılığın ardından Hafta sonu haberlerinin yeni sunucusu Ozan Gündoğdu oldu.

Ozan Gündoğdu Nereli?

NOW TV hafta sonu haber sunucusu Ozan Gündoğdu’nun kimdir soranlar ünlü ismin nereli olduğunu da öğrenmek istiyor.

Yıllardır çeşitli kanallarda ekonomi ve siyaset yorumculuğu yapan Ozan Gündoğdu, 1989 yılında İzmir’de dünyaya geldi.

Ozan Gundogdu Kimdir 4

Ozan Gündoğdu Evli Mi?

Ozan Gündoğdu kimdir diye sorulan ünlü yorumcunun özel hayatı da yakından takip ediliyor. Birçok kişi Ozan Gündoğdu’nun evli olup olmadığını merak ediyor.

NOW TV’de hafta sonu haberlerini sunmaya başlayacak olan Ozan Gündoğdu, 2021 yılında Zeynep Gündoğdu ile dünya evine girdi.

Ozan Gundogdu Kimdir 6

Ozan Gündoğdu Yeni Görevi Nedir?

Yıllardır televizyon programlarında ekonomi ve siyaset yorumculuğu yapan Ozan Gündoğdu’nun yeni görevi merak ediliyor.

2018 yılında Birgün Gazetesi’nde habercilik kariyerine başlayan Ozan Gündoğdu artık NOW TV hafta sonu haber sunucusu olarak görev yapacak.

Ünlü yorumcu X (Twitter) hesabında şu açıklamayı yaptı:

“Sevgili dostlar: NOW TV ekranlarına değil ama pazar günleri ilgiyle takip ettiğiniz Benden Söylemesi programına veda ediyorum. Bu benim için oldukça üzücü zira hem Merve Yıldırım’ın dostluğu hem de Meliha Okur’un tecrübesinden daha az faydalanacağım. Ekrandaki yeni görevim hafta sonu ana haberleri sunmak olacak. Türkiye’deki gelişmeleri bundan sonra beraber anlamaya çalışacağız. Umarım başarılı olabilirim çünkü Gülbin Tosun’un 15 yıldır büyük bir istikrar ve başarıyla yürüttüğü işin sorumluluğunu almış oldum. Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. 14 Eylül’de NOW TV ekranlarında görüşmek üzere.”

Ozan Gundogdu Kimdir 3

Ozan Gündoğdu Eşi Kimdir?

Ozan Gündoğdu kimdir sorusuna yanıt bulanlar ünlü sunucunun özel hayatını da merak ediyor.

Birçok kişi Ozan Gündoğdu eşi kimdir sorusuna cevap arıyor. Ünlü yorumcu, 2021 yılından bu yana Zeynep Gündoğdu ile evlidir.

Zeynep Gündoğdu Kimdir?

Ozan Gündoğdu’nun eşi kimdir sorusuna yanıt bulanlar Zeynep Gündoğdu hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak istiyor.

Ancak Zeynep Gündoğdu gözlerden uzakta durmayı tercih ettiği için hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca sosyal medya hesapları da gizli durumda.

Zeynep Gündoğdu Kaç Yaşında?

2021 yılında Ozan Gündoğdu ile evlenen Zeynep Gündoğdu’nun kaç yaşında olduğu bilinmiyor. Ancak 30’lu yaşlarında olduğu tahmin ediliyor.

Gülbin Tosun’un yerine NOW TV’nin yeni hafta sonu haber sunucusu olan Ozan Gündoğdu hakkında en çok merak edilen soruları cevapladık.