CHP lideri Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ortaya atılan iddialar sonrası Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun aradığı öne sürüldü.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın aktardığına göre; Özel, partisinin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüşerek, "Çevrenizden 3 kişiyi mahkemeye vereceğim" dedi.

Saymaz, Özel'in Kılıçdaroğlu'na, "Efendim sizin çevrenizden üç kişi, bu itibarsızlaştırma operasyonunda rol aldı" dediğinden bahsetti.

"Bunu Benden Duyun İstedim"

Ayrıca Özel'in, "Bu kişileri mahkemeye vereceğim. Bunlar sizin yanınızda gördüğümüz, iletişiminizi yapan, sizinle birlikte çalışan arkadaşlar. Bunu benden duyun istedim. Bunlar bu ahlaksızlığın içindeler" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun ise ilgili kişileri uyaracağını söylediği ve "Tabii, sizin dava açmak en doğal hakkınız" dediği belirtildi.

Durbay'dan Yalanlama

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri olduğunu da belirttiği açıklamasında, "Ameliyat olduğum günden bu yana, organize olmuş hazımsız bir grup tarafından planlı bir şekilde pek çok iftira ve yalana maruz kaldım" demişti.

Ayrıca, "100’den fazla kişi ve kurum tarafımca mahkemeye verildi. Bu alçaklardan hukuk önünde hesap sorup, hepsini tek tek mahkum ettireceğim" ifadelerini kullanmıştı.