Pera Palas’ta Gece Yarısı, 2022 yılında Netflix’te yayınlanan, Charles King’in aynı adlı romanından uyarlanmış, fantastik, gizem ve tarih türlerini barındıran Türk yapımı bir dizidir. 

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ilk sezonunu severek izleyenler için ise 2. sezon müjdesi verildi. Merakla beklenen dizinin yeni sezonu çok yakında yayınlanacak.

Sevilen dizinin yeni sezonu, Pera Palas’ta Gece Yarısı ne zaman yayınlanacak diye merak ediliyor. İşte, detaylar…

Pera Palas 2 Sezon Ne Zaman 4

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2.Sezon Ne Zaman?

Birinci sezonu ile büyük beğeni toplamayı başaran Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi, 2. sezonu ile de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Diziyi seyretmek isteyenler ise Pera Palas’ta Gece Yarısı 2.Sezon ne zaman sorusunu sormaya başladı bile!

Selahattin Paşalı ve Hazal Kaya’nın başrollerini paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı ilk sezonu 3 Mart 2022 tarihinde yayınlanan dram ve tarih türünde bir dizidir. Dizinin yönetmenliğini Emre Şahin üstlenirken senaryosunu ise Elif Usman kaleme almıştır. Peki, konusu ve oyuncu kadrosu ile sevilen Pera Palas’ta Gece Yarısı 2.Sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2. sezonunun 12 Eylül 2024 tarihinde yayınlanacağı duyurdu. 

Netflix Türkiye X hesabından Pera Palas’ta Gece Yarısı 2.sezon duyurusunu şu not ile duyurdu:

“Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezonun kapısı 12 Eylül’de açılıyor.”

Pera Palas 2 Sezon Ne Zaman

Pera Palas’ta Gece Yarısı Konusu Nedir?

Pera Palas’ta Gece Yarısı konusu ile dikkat çekmeyi başarmış ve büyük beğeni toplayan Netflix dizilerinden biri olmuştur. Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer gibi oyuncuların başrolünü paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı 2.sezon ne zaman soruları ile beraber konusu da araştırılmaktadır.

Pera Palas'ta Gece Yarısı kitap orijinali Charles King isimli yazarın “Midnight At The Pera Palace“ isimli kitabıdır ve dizi konusunu buradan almaktadır. 

Pera Palas'ta Gece Yarısı hikayesi, genç ve hırslı bir gazeteci olan Esra Köksüz’ün Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazmak üzere görevlendirilmesi üzerine başlar. Otel hakkında araştırma yaparken gizemli bir odada geçmişe açılan bir kapı keşfeden gazeteci Esra Köksüz, 1919 yılı Kurtuluş Savaşı’nın hemen öncesine ışınlanır. Esra kendini, Mustafa Kemal Atatürk’e suikast düzenlemek isteyen bir komplonun ortasında bulur ve bunun önüne geçmeye çalışır. Esra’ya, bu zorlu yolculukta otelin çalışanı Ahmet ve gizemli bir adam olan Halit yardımcı olur.

Pera Palas'ta Gece Yarısı Oyuncuları

Pera Palas'ta Gece Yarısı, sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculukları ile izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır. Pera Palas’ta Gece Yarısı 2.Sezon ne zaman sorusunun yanı sıra dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. 

Dizinin ana karakteri olan Esra Köksüz’ü Hazal Kaya, Halit karakterini Selahattin Paşalı ve Ahmet karakterini ise Tansu Biçer canlandırıyor. Şimdi, yeni sezonu ile seyirci karşısına çıkacak olan dizinin tam oyuncu kadrosuna yer verelim…

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi oyuncu kadrosu aşağıdaki gibidir:

  • Hazal Kaya (Esra Köksüz ve Peride)
  • Selahattin Paşalı (Halit)
  • Tansu Biçer (Ahmet)
  • Hakan Dinçkol (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Engin Hepileri (Reşat)
  • Yasemin Szawlowski (Sonia)
  • Clare Louise Frost (Agatha Christie)
  • James Chalmers (George)
  • Ahmet Varlı (Dimitri)
  • Nergis Öztürk (Eleni)
  • Osman Albayrak (Naim Efendi)
  • Ergün Metin (Fahrettin)
  • Güven Murat Akpınar (Muntaz)
  • Tülin Özen (Lili)
  • Nezaket Erden (Meliha)
  • Haydar Şahin (Selahattin Giz)
  • Tuğba Çom (Halime)
  • Tülin Ece (Eva)
  • Jordan J Gallagher

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi oyuncu kadrosuna bir de yakından bakalım…

Pera Palas 2 Sezon Ne Zaman 6

Hazal Kaya (Esra Köksüz/Peride)

Tam adı Leyla Hazal Kaya olan ünlü oyuncu, 1 Ekim 1990 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. 

Hazal Kaya 2006 yılında “Genco” adlı gençlik dizisi ile başladığı oyunculuk kariyerinde, “Acemi Cadı”, “Adını Feriha Koydum”, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisi”, “Aşk-ı Memnu”, “Son Yaz-Balkanlar 1912”, “A.Ş.K.”, “Maral: En Güzel Hikayem”, “Bizim Hikaye”, “Menajerimi Ara” ve “Misafi” gibi birçok popüler dizide yer almıştır. 

Son olarak ise Hazal Kaya başrolünde yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli Netflix dizisinin 2. sezonu ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Pera Palas 2 Sezon Ne Zaman 15

Tansu Biçer (Ahmet)

Tansu Biçer 4 Temmuz 1978 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiş Türk sinema ve dizi oyuncusudur. 

46 yaşındaki oyuncu dizi kariyerine, “Dişi Kuş” isimli dizi ile başlamıştır. Daha sonra, Tansu Biçer, “Hırsız Polis”, “Muhteşem Yüzyıl”, “Şubat”, “Cinayet”, “Ufak Tefek Cinayetler”, “Çukur”, “Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?” ve “Sen Aydınlatırsın Geceyi” gibi birçok önemli projelerde yer almıştır.

Şimdilerde ise Tansu Biçer, Ahmet karakteri ile 2. sezonu yayınlanacak olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ile Netflix’te seyirci karşısına çıkacak.

Pera Palas 2 Sezon Ne Zaman 17

Selahattin Paşalı (Halit)

Selahattin Paşalı 2 Şubat 1990 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Budapeşte’de Sanat Yönetimi bölümünden mezun olan Selahattin Paşalı oyunculuk kariyerine 2017 ve 2018 yılları arasında başlamıştır. 

Selahattin Paşalı, ilk olarak “Kalp Atışı” isimli dizi ile ekran karşısına çıkmıştır. Daha sonra ise Paşalı, “Bir Umut Yeter”, “Leke”, “Babil”, “Ömer”, “Aşk 101”, “Mukavemet” ve “Kurak Günler” gibi projelerde yer almıştır. 

Son olarak ise Selahattin Paşalı, 2. sezonu Netflix’te yayınlanacak olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Pera Palas 2 Sezon Ne Zaman 5

Sıkça Sorulan Sorular

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2.sezon ne zaman ile ilgili diğer merak edilen sorular aşağıdaki gibidir:

Pera Palas'ta Gece Yarısı Kaç Bölüm?

Netflix Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi ilk sezonu 8 bölüm yayınlanmıştır.

Pera Palas'ta Gece Yarısı Kaç Sezon?

Netflix orijinal dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı sadece 1 sezon şeklinde yayınlanmıştır.

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2.sezon Çıkacak mı?

1.sezonu 3 Mart 2022 tarihinde yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı 2.sezonunun da 2 yılın ardından yayınlanacağı duyuruldu.