GÜNDEM

Salim Güran ile Galip Ensarioğlu'nun buluşmalarına dair fotoğraf ortaya çıktı

Narin Güran'ın katil zanlılarından Salim Güran ve Galip Ensarioğlu'nun birlikte çektirdikleri iddia edilen fotoğraf ortaya çıktı.

Abone Ol

Diyarbakır'da 8 yaşında katledilen Narin Güran'ın katil zanlılarından Salim Güran ve AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun karşılıklı çay içtikleri iddia edilen fotoğraf ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafın nerede ve ne zaman çekildiği ile ilgili bilgi yer almıyor. Ensarioğlu, cinayetten sonra yaptığı açıklamayla gündem olmuş. Aile ile dostluğuna ilişkin yaptığı açıklama tepki çekmişti.

‘AİLE 40 YILLIK DOSTUM’

Güran ailesiyle 40 yıllık dostlukları ilişkşin konuşan Ensarioğlu, “Ailenin hemen hemen tüm bireylerini tanırız. Ailenin Hizbullahçı olduğunu söyleyenler de var ancak aile Refah Partisi geleneğinden gelen bir aile. Geçmişte ben Doğru Yol Partisi il başkanlığı yaptığım dönemde benim yönetimimde de yer almış amcaları da var. İYİ Parti ve AK Parti’de yer almış aile üyeleri de var. Şu an AK Parti ilçe yönetiminde olan bir yeğenleri de var. Merkez sağa yakın bir aile. Aşırı uçlarda olmayan bir aile” demiş, “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır” ifadelerini kullanmıştı.

GALİP ENSARİOĞLU'NUN FACEBOOK SAYFASINDA SALİM GÜRAN İLE 2023 YILINDA GÖRÜŞTÜĞÜNE İLİŞKİN PAYLAŞIM DA BULUNUYOR