Kerimcan Durmaz’ın yakın arkadaşı olan Samet Liçina internette aratılan isimlerden biri olmuştur. Samet Liçina nereli sorusu kendisi hakkında en çok araştırılan sorulardan biridir.

Kendisini “Ken bebeğe” benzetmek için estetik ameliyatlar geçiren Samet Liçina’yı yakından tanıyalım...

Samet Licina Nereli 2

Samet Liçina Nereli?

Müzik veya daha çok DJ dünyasının tanınan isimlerinden biri olan Samet Liçina, Kerimcan Durmaz’ın yakın arkadaşlarından biridir. Sosyal medyada sık sık birlikte görünen ikili günlük hayatlarını takipçileri ile paylaşmaktadır. Kerimcan’a yakınlığı ile bilinen Samet Liçina hayranların merak ettiği bir isim olmuştur. Kendisi hakkında en çok araştırılan konulardan biri de Samet Laçina nerelidir sorusu olmuştur.

Günümüzde İstanbul’a yaşadığı bilinen Samet Laçina’nın annesi Sırbistanlı babası ise Karadağlıdır. Kökeni baba tarafından Karadağ’a dayanmaktadır.

Samet Liçina Kimdir?

Samet Liçina 23 Mayıs 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. Annesi Novi Sadlı Sırp bir ev hanımıdır. Babası ise Karadağlı inşaat dekorasyon işiyle uğraşmaktadır. Üç kardeşi vardır.

Eğitim hayatı hakkında net bir bilgi olmayan Samet Liçina günümüzde DJ’lik yapmaktadır. DJ’lik dışında “Ken bebek” gibi olmak için uğraşması ve bunun uğruna yaptırdığı estetik ameliyatlar ile bilinmektedir. Samet Liçina ilk estetik ameliyatını daha 17 yaşındayken olmuştur. Birçok estetik ameliyat yaptıran Samet Liçina yaptırdığı estetik ameliyatların sayısını hatırlamadığını ifade etmiştir.

Günümüzde sosyal medya paylaşımları ve ünlü isim Kerimcan Durmaz ile olan yakınlığıyla bilinen Samet Liçina nerelidir sorusu ile meraklılar tarafından araştırılan bir isim olmuştur.

Samet Licina Nereli 3

Samet Liçina Kaç Yaşında?

Ünlü DJ hakkında araştırılan konulardan biri de Samet Liçina’nın yaşı olmuştur. 1992 yılında doğan ünlü DJ Samet Liçina 2024 yılı itibarıyla 32 yaşındadır.

Samet Liçina Burcu Nedir?

23 Mayıs 1992 tarihinde doğan Samet Liçina’nın İkizler burcu olduğu bilinmektedir.

Samet Liçina Mesleği Nedir?

Sosyal medyanın tanınan isimlerinden olan Samet Liçina DJ’lik yapmaktadır.

Samet Liçina Ailesi

DJ’lik performansları ve sosyal medyadaki paylaşımları ile hayranlarını eğlendirmeyi başaran Samet Liçina’nın özel hayatı ünlü isim hakkında merak edilen konulardan biri olmuştur. Samet Liçina nereli sorusu kadar ünlü ismin annesi ve kardeşleri de hayranları tarafından araştırılmaktadır.

Samet Liçina Annesi

Annesi ile yakınlığı ile bilinen Samet Liçina 6 ay önce Kerimcan Durmaz ile birlikte annesiyle mantı yapmıştır. Kerimcan Durmaz bu anları YouTube kanalı üstünden paylaşmıştır. Samet Liçina’nın annesi Sırp asıllı bir kadındır ve ev hanımıdır.

Samet Licina Nereli 6

Samet Liçina Kardeşleri

Samet Liçina nereli sorusu kadar merak edilen konu da ünlü ismin kardeşleridir. Samet Liçina’nın kardeşi genç yaşta hayatını kaybetmiştir. Üç kardeşinden birini kaybeden Samet Liçina ölen kardeşinin acısını derinden yaşadığını çıktığı programlarda belirtmektedir.

Samet Liçina Kardeşi Neden Öldü?

Samet Liçina’nın kardeşlerinden biri daha gençken lösemi nedeniyle hayatını kaybetmiştir. Samet Liçina’nın günümüzde iki erkek kardeşi hayattadır.

Samet Licina Nereli 7

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Neredeyse her videoda Samet Liçina ile görülen Kerimcan Durmaz’ın kim olduğu Samet Liçina kadar merak edilen bir konudur. Samet Liçina nereli sorusunu yanıtladıktan sonra yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz’dan da bahsedeceğiz.

2 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’da doğan Kerimcan Durmaz DJ ve sosyal medya fenomenidir. Annesi ev hanımı babası restoran işletmecisi olan Kerimcan Durmaz’ın iki ablası vardır. 2015 yılından itibaren sosyal medyaya adım atan Kerimcan Durmaz özellikle Periscope uygulaması üzerinden yaptığı yayınlar ile ünlü olmuştur.

Ayrıca bir dönem televizyona da çıkan Kerimcan Durmaz 2016-2017 yılları arasında TV8’de yayınlanan İşte Benim Stilim isimli yarışmanın yedinci sezonunda jürilik yapmıştır.

Ünlü mekanlarda da DJ’lik yapan Kerimcan Durmaz günümüzde genellikle sosyal medya paylaşımları ile bilinmektedir.

Kericam Durmaz’ın çıkardığı Single parçalar aşağıdaki gibidir:

  • Peşimde (2021)
  • Vida Loca (2021)
  • K M N ? (2022)
  • Bedel (2023)
  • Nerdesin? (2024)
  • Salla (2024)