2018 yılında yayınlanan Masterchef isimli program ile hayatımıza giren Somer Sivrioğlu gerek özel hayatı gerek kariyeri ile sıklıkla gündem olmaktadır. Tarzıyla ve konuşmalarıyla oturduğu jüri koltuğunda izleyiciler tarafından oldukça sevilen Somer Şef hala Masterchef yarışmasında jurilik yapmaktadır.

Hal böyle olunca uzun yıllardır ekranda olan her isim gibi Somer Sivrioğlu’nunda kim olduğu ve özellikle de özel hayatı araştırılmaktadır. İzleyiciler sevdikleri juri üyesi ve şef olan Somer Sivrioğlu’nun evli olup olmadığını ve özellikle de çocuklarını merak etmektedir. Peki Somer Şef kaç çocuğu var? Detaylar haberimizde…

Somer Sef Kac Cocugu Var4

Somer Şef Kaç Çocuğu Var?

Ekranların en sevilen yarışmalarından olan Masterchef ile adını duyuran Somer Sivrioğlu, 2018 yılıından beri bu programda juri koltuğunda oturmaya devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte mükemmel bir uyum yakalayan Somer Şef izleyiciler tarafından oldukça sevilmektedir. Kendine has giyim tarzı, gözlükleri ve takıları ile seyircilerin sempatisini kazanan deneyimli şef, günümüzde de izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor.

Medyatik kişiliğinin yanı sıra özel hayatını da merak eden kullanıcılar Somer Şef kaç çocuğu var sorusunu sıklıkla araştırıyor.

Somer Şef’in Derin ve Deniz isimli 2 çocuğu vardır.

  • Derin: Avustralya'da doğan Derin, şu anda Avustralya'da yaşıyor.
  • Deniz: Avustralya'da doğan Deniz, şu anda Avustralya'da yaşıyor.

Somer Şef’in çocukları ile boş vakitlerinde sıklıkla vakit geçirdiği bilinmektedir. Ünlü Şef instagram hesabından çocukları ile yaşadığı güzel anları paylaşmaktadır.

Somer Şef kaç çocuğu var sorusunu öğrendikten sonra Somer Şef kızı kaç yaşında sorusuna da cevap verelim.

Derin Sivrioğlu 1998 yılında dünyaya gelmiştir. 2024 yılı itibariyle 26 yaşındadır.

Somer Sef Kac Cocugu Var 6

Somer Şef Kimdir?

Somer Şef kaç çocuğu var sorusunun ardından kısaca kendisinin hayatından bahsedelim…

1971 yılında dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, Kadıköy’de doğmuştur. İkizler burcudur. Koyu Fenerbahçeli olduğunu bilinmektedir. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nden mezun olduktan sonra yüksek lisans yapmıştır.

1995 yılında Avustralya'ya taşınmış ve kuzeniyle birlikte Sydney'de "Efendy" adlı Türk restoranını açmıştır. Efendy, Avustralya'da en iyi Türk restoranlarından biri olarak kabul edilmiş ve birçok ödül kazanmıştır. 2011 yılında Türkiye'ye dönmüş ve İstanbul'da "Neolokal" adlı restoranını açmıştır. Somer Şef 2018’den beri de MasterChef Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır. Aynı zamanda Lezzet Yolculuğu isimli bir radyo programı sunmuş ve köşe yazarlığı yapmıştır.

Somer Şef birçok ödül’ün de sahibidir. Aldığı ödüller ise şu şekildedir:

Restoran Ödülleri:

  • 2010: İç Batı'nın En İyi Türk Restoranı Ödülü
  • 2010 ve 2011: RCNSW Mükemmellik Ödülü
  • 2012: İç Batı'nın En İyi Restoranı 2012 En İyi Lezzet Ödülü
  • 2013: Yerel İşletme Ödülü

Diğer Ödüller:

  • 2018: GQ Türkiye Ödül Töreni - Yılın Şefi Ödülü
  • 2020: Good Food Guide Şapka Ödülü (Maydanoz Restoranı için)

Somer Sef Kac Cocugu Var 7

Somer Şef Evli Mİ?

Somer Şef kaç çocuğu var sorusunu yanıtladık ve hayatından kısaca bahsettik. Şimdi de Şef’in özel hayatından bahsedelim.

2001 yılında Aslı Sencer ile evlenen Somer Sivrioğlu 2021 yılında bu evliliğini noktalamıştır. Bu evliliğin neden bittiğine yönelik birçok iddia magazinde yer almıştır. Fakat şimdiye kadar bu iddiaların hiçbiri kanıtlanmamıştır.

Somer Şef bu evliliğin ardından başka bir evlilik yapmamıştır. Ancak geçtiğimiz aylarda şarkıcı Ayşe Özyılmazel ile birlikte olduğunu duyurmuştur.

Somer Sef Kac Cocugu Var

Somer Şef Kiminle Birlikte? Ayşe Özyılmazel Kimdir?

Somer Şef kaç çocuğu var ve Somer Şef’in hayatından bahsettik. Şimdi de Somer Şef yeni sevgilisi Ayşe Özyılmazel’in kim olduğuna kısaca değinelim…

Ayşe Özyılmazel, 24 Ekim 1979'da İstanbul'da doğan Türk köşe yazarı, pop şarkıcısı ve şarkı sözü yazarıdır. Oya Germen ve sanatçı Neco'nun kızıdır. Zeynep Özyılmazel adında bir ablası, Leyla adında bir kız kardeşi ve Ali Nejat adında bir erkek kardeşi vardır.

 İstek Semiha Şakir Lisesi'nden 1997 yılında mezun olmuştur. Yeditepe Üniversitesi Sinema Bölümü'nü de 2001 yılında tamamlamıştır. Müzikle ilgisi lise yıllarında başlamıştır. İstanbul Gelişim Orkestrası'nda bir süre görev aldıktan sonra 2009 yılında kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkarmıştır. Bu albümü "Senin Adın Ne" ve "Unut Beni" gibi hit şarkılar içerir. 2001 yılında "Sana Bi'şey Olmasın" adlı bir kitap da çıkarmıştır. Ayrıca Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır.

1 Temmuz 2011 tarihinde reklamcı Ali Taran ile Bodrum'da evlenmiştir. Bu evlilik o döneme damgasını vurmuştur. Bu evlilik yakalşık 10 ay sürdükten sonra sonlanmıştır.

Somer Sef Kac Cocugu Var 5

Sıkça Sorulan Sorular

Somer Şef Kaç çocuğu var sorusunun ardından Ünlü şef hakkında en çok merak edilen soruları yanıtlayalım.

Somer Şef Kaç Yaşında?

Somer Sivrioğlu 25 Mayıs 1971 yılında doğmuştur. 2024 yılı için 53 yaşındadır.

Somer Sivrioğlu Boyu Kaç?

Masterchef jurisi ünlü Şef’in boyu da merak konusu oldu. Diğer juri üyeleri ve yarışmacılar ile kıyslandığında oldukça uzun durması izleyicilerin bu konuyu sıklıkla araştırmasına sebep olmuştur. Somer Şef boyu 195 cm’dir.

Somer Şef Nereli?

Somer Sivrioğlu İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve 1996 yılına kadar İstanbul’da yaşamaya devam etmiştir.