3 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) yanlısı siyasi grupların, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın öncülüğünde Avrupa Parlamentosunda (AP) kurulan aşırı sağcı Avrupa'nın Vatanseverleri ittifakı üyelerinin, herhangi bir parlamento komitesine girmesini engelleme konusunda anlaştıkları iddia edildi.

3 ay önce Magazin

Sevilen oyuncu Ersin Korkut, Yılmaz Erdoğan'ın öz kuzeni olması ile bilinmesinin yanı sıra; doğal oyunculuk yeteneğiyle de tanınıyor. Peki, Ersin Korkut evli mi? İşte, detaylar...

3 ay önce GÜNDEM

Yurt genelindeki bazı iller için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

3 ay önce DÜNYA

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, ülkesinin Ukrayna'ya 3 Patriot hava savunma sistemi sağladığını ve başka ülkelerin de bu sistemleri sağlamasını ümit ettiğini söyledi.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, son 24 saatte 8'i Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda olmak üzere 11 askerinin yaralandığını bildirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Reform Enstitüsü'nün yaptığı araştırmaya göre, CHP’ye en çok AKP seçmeninden oy gelmiş. Sandığa en çok DEM Partili seçmen gitmezken, bu pazar seçim olursa CHP sandıktan birinci çıkıyor.

3 ay önce Magazin

Dünya üzerinde en çok izlenen film serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli serisinin sevilen ismi Paul Walker ne zaman öldü sorusu yıllar geçmesine rağmen merak edilmektedir. İşte, detaylar...

3 ay önce DÜNYA

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), Boeing'in 737 sınıfı 2 bin 612 yolcu uçağının "oksijen maskesi problemi" gerekçesiyle denetleneceğini duyurdu.

3 ay önce MANİSA

Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları kapsamında açılan jimnastik kursları büyük bir ilgiyle başladı. Kursa katılan 12 öğrenci, haftanın üç günü uzman eğitmenler eşliğinde jimnastik eğitimi alıyor.

3 ay önce MANİSA

Her fırsatını mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla biraraya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, bu kez Ayni Ali ve Tevfikiye mahallelerinde esnafla buluştu. Samimi anların yaşandığı ziyarette Başkan Balaban, esnafın ve vatandaşın taleplerini dinledi.