3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Yeni Zelanda'da okyanus ve kıyılardaki su sıcaklığının, kaydedilmeye başlandığı 1982'den bu yana, 2022-2023 döneminde en yüksek seviyeye çıktığı açıklandı.

3 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma kaldırıldı. Kadir İnanır’ın entübe edildiği söylenirken hayat arkadaşı Jülide Kural’dan açıklama geldi.

3 ay önce DÜNYA

Irak mahkemesi, Suriye'de öldürülen IŞİD elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin eşi hakkında idam kararı verdi.

3 ay önce GÜNDEM

Yaşanan ekonomik kriz ve buna bağlı olarak yaşanan kira artışlarına dikkati çeken DEM Parti, kira desteği için Meclis’e kanun teklifi verdi.

3 ay önce DÜNYA

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Ukrayna istihbaratının Rusya'ya ait "Amiral Kuznetsov" adlı uçak gemisine yönelik "terör saldırısı girişiminin" engellendiğini belirtti.

3 ay önce GÜNDEM

Gezi Parkı eylemleri sırasında polisler ve eli sopalı kişiler tarafından dövülerek öldürülen 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz’ın ölümünün üzerinden 11 yıl geçti. Anne Emel Korkmaz, "11 yıldır çok acı çekiyorum. Ali İsmail’i katledenler hak ettikleri cezayı almadılar. Bu çok canımı yakıyor" dedi.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda bir askerinin daha öldüğünü duyurdu.

3 ay önce MUŞ

Muş Belediyesi’ne “Şaredarîya Mûşê” yazılı Kürtçe tabela asıldı.

3 ay önce KÜLTÜR & SANAT

18 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla Netflix kütüphanesine eklenecek olan Zaferin Rengi oyuncularını listeledik. Filmle ilgili merak edilen tüm detaylara yer verdik.

3 ay önce DÜNYA

Endonezya'nın Sulawesi Adası'nda sağanak sonucu altın madeninde meydana gelen heyelanda hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi.