3 ay önce Siyaset

İki bakanlıkta yapılan değişikliğin ardından Kabine'de iki bakanın daha değişeceği iddia edildi. Bakanlardan birinin partide ayağının kaydırılmak istendiği de iddialar arasında yer aldı.

3 ay önce GÜNDEM

Türkan Elçi'nin, Diyarbakır'da bulunan aile işletmesi silahlı saldırıya uğramıştı. Olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığını belirten Elçi, olayı seküler yaşam tarzına yönelik saldırılardan biri olarak tanımladı.

3 ay önce GÜNDEM

Önceki akşam İstanbul Maltepe'de, iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olay sonucu 3 kişi yaralandı.

3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji tarafından 13 Temmuz hava durumu raporu yayımlandı. Rapora göre; yağışlar, öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Çankırı ile Ankara'nın kuzey çevrelerinde, gece saatlerinde Trabzon'un doğu kesimleri ile Rize ve Artvin kıyılarında yer yer kuvvetli gerçekleşecek.

3 ay önce GÜNDEM

Beykoz'da eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı otomobiliyle seyir halindeyken bir motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Fatma Zehra Kınık, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Van’ın Tuşba ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Cemevlerinin Alevilerin ibadethanesi olduğuna “Bu manada her daim söylediğim bir şey vardır. Bunu söylemekten de elbette geri durmayacağız” diyerek vurgu yapan İmamoğlu, “Cemevleri Alevi vatandaşlarımızın ibadethaneleridir, nokta. Bunun üzerine hiçbir yorum yapılmamalıdır, yapılamaz” dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Suriye'yle normalleşme girişimlerine ilişkin bir soru üzerine, Erdoğan, "Bu süreci terör örgütleri zehirlemek için elinden geleni yapacaklardır. Provokasyonlar tertipleyip oyunlar kuracaklardır. Tüm bunların farkındayız ve hazırlıklıyız. Biz Suriye’de barış istiyoruz ve barışın yanında olan herkesi de bu tarihi çağrımıza desteğe bekliyoruz" dedi.

3 ay önce DÜNYA

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, G7'nin kapılarını küresel ekonominin sorunlarını ele almada öncelik olarak gördükleri ülkelere açacaklarını belirterek, Türkiye'nin de aralarında olduğu 6 ülkeyi davet ettiklerini söyledi.

3 ay önce GÜNDEM

Mardin Valiliği, Dargeçit ilçesindeki üç bölgenin 12-26 Temmuz tarihleri arasında 15 gün süreyle ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildiğini duyurdu. Ayrıca, valilikten yapılan açıklamada "12 Temmuz 2024 saat 20.00 itibari ile bölgedeki operasyonların sona ermesine kadar Dargeçit İlçesi Sümer Mahallesi ile sınırlı olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir" denildi.