3 ay önce SİYASET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Eğer bana karşı darbe yapılmamış olsaydı 30 Haziran'da Türk vatandaşlar Avrupa'ya vizesiz gidilecekti" dedi.

3 ay önce SPOR

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yıldız golcüler, takımları ve taraftarlarının gol beklentisini karşılayamadı.

3 ay önce DÜNYA

Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliği yaklaşık 1,5 yıl aradan sonra yeniden açıldı.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitiren kızı İpek Özel’in mezuniyet törenine katıldı. Özel, kızının mezuniyet heyecanına ortak oldu.

3 ay önce TEKİRDAĞ

Trakya bölgesinin İstanbul’dan sonra en büyük ikinci yerleşim yeri olan ve önemli sanayi merkezleri arasında yer alan Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi, hafta sonu kimyasal kokuya teslim oldu. Nefes almada zorluk yaşanan bölgede, vatandaşlar sosyal medyadan tepki göstererek, Cimer ve  ALO 181’e şikayet edilmesi yönünde çağrıda bulundu.

3 ay önce ORTADOĞU

Musul’da bulunan bir toplu mezarda, IŞİD tarafından katledildiği belirtilen 139 kişiye ait kalıntılar bulundu.

3 ay önce VAN

Erciş Belediyesi Eşbaşkanları, kayyım atamaları döneminde farklı kurumlardan görevlendirme ile belediyede yetkili kılınan kişilere ödenen usulsüz maaşların geri alınması için işlem başlattı.

3 ay önce GÜNDEM

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Rus uyruklu zanlı, Antalya'da tekneye düzenlenen operasyonla yakalandı.

3 ay önce SPOR

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Sarı-Kırmızılılar transfer temaslarını sürdürürken Almanya'da çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

3 ay önce GÜNDEM

Samsun'da hizmet veren güzellik merkezi işletmecisine, yanlış uyguladığı botokstan dolayı yargılandığı davada, "taksirle yaralama" suçundan 1500 lira adli para cezası verildi.