3 ay önce MANİSA

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, TBMM’de görüşülen sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifine ilişkin konuştu. Başkan Özalper, “Manisa’da hiçbir CHP’li belediye, sokak hayvanlarına ötenazi uygulamayacak” dedi.

3 ay önce ANTALYA

Büro Emekçileri Sendikası Antalya Şubesi “ Kamuda Tasarruf” tedbirleri kapsamında kamu emekçilerinin kazanılmış haklarının “gasp edildiği” gerekçesiyle eylem yaptı.

3 ay önce GÜNDEM

Özgür Özel, “Türkiye’de nitelikli eğitim sorunu bir sınıfsal sorun haline dönüşmektedir. Yani parası olanın çocuğunu okuttuğu, yetiştirdiği, geleceğe hazırladığı bir noktaya geliyor. Parası olmayanın nitelikli eğitime erişme şansı yok.” dedi.

3 ay önce BİLİM & UZAY

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), gelecek yıl Ay yüzeyine iniş yapmak üzere uzaya gönderilmesi öngörülen keşif aracı "VIPER"e ilişkin programı artan maliyetler nedeniyle iptal etti.

3 ay önce YEREL

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde tarım arazisinden ormana sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

3 ay önce BALIKESİR

CHP'li Serkan Sarı, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Balıkesir'deki ormanlık alanların orman vasfından çıkarılmasına sert tepki gösterdi. Sarı, AKP hükümetini orman düşmanı olarak nitelendirerek, orman talanına son verilmesi çağrısında bulundu.

3 ay önce BALIKESİR

Bülent Ergün, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı olarak atandı. Uzun yıllar gazetecilik yapan ve ödüller kazanan Ergün, son dönemde yerel yönetimlerde önemli görevler üstlendi. Ergün, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olup, evli ve bir çocuk babasıdır.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı, son 24 saatte 54 artarak 38 bin 848'e yükseldi.

3 ay önce ADVERTORIAL
3 ay önce DÜNYA

Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kararıyla gerçekleştirilen erken genel seçimlerin ardından bugün yeni milletvekillerine kapılarını açacak Ulusal Meclis'te başkanlık koltuğu için oylama yapılacak.